Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica avertizează: ”Rapid Viena este mult mai bună decât Hajduk!”

Mihai Stoica avertizează: ”Rapid Viena este mult mai bună decât Hajduk!”

FCSB

Comentarii

FCSB a plecat în Austria unde va disputa prima manşă din play-off-ul Europa League contra formaţiei Rapid Viena. Mihai Stoica este convins că gruparea austriacă este mai puternică decât Hajduk Split, precedentul adversar al FCSB, dar speră ca vicecampioana să-şi valorifice plusul de experienţă internaţională.

Mihai Stoica a subliniat diferenţele dintre Rapid Viena şi Hajduk Split, dar a explicat şi care sunt problemele formaţiei pregătite de Goran Djuricin: ”Austriecii sunt o echipă care joacă, Hajduk nu juca fotbal. Sunt o echipă bună, echilibrată, au jucători foarte mobili. Au ceva probleme în compartimentul defensiv pentru că fundaşii lor centrali sunt destul de lenţi, iar fundaşul stânga este ofensiv şi îşi neglijează faza defensivă.”

Pronosticul lui MM Stoica? ”Spuneam înainte de meciul cu Hajduk că ar fi extraordinar să nu pierdem, dar cu goluri marcate. Asta zic şi acum. 0-0 în deplasare nu este un rezultat bun, poate 0-0 acasă în prima manşă este un rezultat bun. Avem un plus de experienţă în competiţiile continentale şi sper să materializăm acest plus. Rapid Viena este mult mai valoroasă decat Hajduk” a explicat Mihai Stoica.

Oficialul FCSB se teme pentru meciul retur din cauza gazonului: ”Sacrificăm meciuri din competiţia internă pentru a merge mai departe în Europa şi a aduce sume considerabile în fotbalul autohton. Dar suntem trataţi aşa cum suntem trataţi. Jucăm pe suprafeţe mizerabile, deşi plătim sume exorbitante. Gazonul arată înfiorător şi probabil la fel de prost va fi şi la returul din playoff” a anunţat Mihai Stoica.

Manşa tur dintre Rapid Viena şi FCSB se joacă joi, 23 august de la ora 21:30. Returul are loc la Bucureşti pe 30 august.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbrapid vienaeuropa league playoff 

viewscnt
Articole similare