Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica după calificarea FCSB: "Rudar, o echipă de nivelul ligii a doua de la noi!"

Mihai Stoica după calificarea FCSB: "Rudar, o echipă de nivelul ligii a doua de la noi!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit la microfonul Pro X, după partida din preliminariile Europa League cu Rudar Velenje. Oficialul vicecampioanei României crede că orice calificare este dificil de obţinut, dar recunoaşte ca formaţia slovenă n-a fost una de calibru.

Stoica s-a arătat deranjat de numărul de cartonaşe galbene încasat de fotbalişii de la FCSB, mai ales că adversarul n-a fost unul puternic: "Este deranjant că în acastă dublă am primit 9 cartonaşe galbene. Este un viciu de regulament. Strângem din greu cartonaşe şi nu ne avantajează deloc acest lucru. Alte echipe vin direct în playoff fără astfel de probleme!" a explicat oficialul FCSB.

MM Stoica spune că formaţia slovenă eliminată de roş-albaştrii cu 6-0 la general a fost un adversar foarte modest: "Trebuie să recunoaştem că adversarul a fost modest, probabil undeva la nivelul ligii secunde de la noi. Atitudinea a fost bună, golurile foarte frumoase, dar adversarul destul de modest!".

Pentru Olimpiu Moruţan, directorul general al FCSB are doar cuvinte de laudă: "Moruţan este un copil foarte cuminte şi foarte muncitor. Golul său a fost senzational! Ce a facut cu Rudar, Moruţan poate face cu orice alt adversar. Singura lui problema era ca nu marca!".

Oficialul FCSB atrage atenţia că în ciuda faptului că slovenii n-au fost un adversar redutabil, calificarea echipei sale a fost muncită: "Eu vreau ca amatorii fotbalului şi iubitorii acestei echipei să înţeleagă că e din ce în ce mai greu să te calfici în Europa, indiferent de adversar. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat cu Sparta Praga. A fost eliminată de o formaţie care are salarii şi de 500 de euro" a explicat Meme. 

Despre viitorul adversar din preliminariile Europa League, Stoica spune: "În turul următor o să întâlnim un adversar mult mai bun ca Rudar. Probabil că aţi observat absenţa lui de pe bancă, dar Viorel Tanase a fost la Sofia pentru a urmări returul dintre Slavia şi Hajduk. Sperăm sa trecem mai departe pentru că nu vrem sa ratăm prezenţa în grupe" a explicat Stoica.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei, în care va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbeuropa leaguedeclaraţiirudar 

viewscnt
Articole similare