Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica: ”E un blestem! Nu am întâlnit în zeci de ani de carieră aşa ceva”. Ce spune despre situaţia accidentaţilor din lot şi când revine Planic

Mihai Stoica: ”E un blestem! Nu am întâlnit în zeci de ani de carieră aşa ceva”. Ce spune despre situaţia accidentaţilor din lot şi când revine Planic

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile formaţiei ''roş-albastre" au fost marcate de Harlem Gnohere. La finalul partidei, Mihai Stoica a vorbit la finalul meciului despre ”blestemul” care a lovit gruparea roş-albastră şi a explicat în cât timp vor reveni fotbaliştii accidentaţi.

Oficialul grupării patronate de George Becali, consideră că accidentările din lotul vicecampioanei României afectează evoluţia formaţiei sale. Mihai Stoica simte că FCSB trăieşte un adevărat blestem: ”Este blestemul ăsta, nu ştiu când se va rupe vreodată, pentru că în zeci de ani de carieră nu am întâlnit o aşa situaţie” spune Stoica. ”Toţi jucătorii din zona centrală cu valenţe defensive şi toţi din partea stângă s-au accidentat. Şi e vorba de accidentări diverse, nu e vorba despre acelaşi tip de accidentări ca să spui că e ceva legat de pregătire. Înfiorător ce se întâmplă. Vă imaginaţi că noi am terminat partida cu doi atacanţi fundaşi laterali şi cu doi mijlocaşi ca fundaşi centrali...” a mai adăugat MM Stoica.

Stoica a mărturisit că a discutat la finalul partidei cu sârbul Bogdan Planic, dar crede că este vorba despre mai mult decât un simplu spasm: ”Am vorbit acum cu Planic, îl ţine puţin la mers, e clar că este o leziune musculară. În mod normal, neştiind ce se întâmplă cu el, poate ne-am sepriat. Dar din moment ce simte dureri când merge e clar că e mai mult decât un spasm, e o întindere” a declarat oficialul FCSB.

Acesta a explicat şi care este ordinea revenirilor din ”tabăra accidentaţilor”: ”Stan e primul, apoi între Bălaşa şi Momcilovici să vedem. Chiar dacă Marko a început să alerge înaintea lui Bălaşa, poate Bălaşa se va antrena cu echipa înaintea lui. Pintilii şi Ovidiu Popescu sunt out până la sfârşit. Îmi pare sincer rău de Popescu, a avut o accidentare înfirorătoare. Ştiu că e puternic, şi fizic şi mental, şi îşi va reveni. Doar că e exclus să mai joace în 2018. E vorba despre un ligament aproape rupt în întregime. E clar că va ajunge pe masa de operaţie” a mai spus Mihai Stoica, la finalul partidei cu FC Voluntari, scor 2-1.

Până la ora meciului Sepsi-CFR Cluj, joc transmis în direct duminică de Telekom Sport 1, FCSB este noul lider din Liga 1 cu 24 de puncte. Poate rămâne pe prima poziţie dacă CFR pierde la Sf. Gheorghe. Următorul meci al roş-albaştrilor în campionat este în compania Astrei Giurgiu.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbmm stoicabogdan planicmarko momcilovicaccidentaţi 

viewscnt
Articole similare