Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, entuziasmat de revenirea Peluzei Nord lângă FCSB: "Am trecut peste toate conflictele!". Ce mesaj le-a transmis ultraşilor înaintea derby-ului cu Rapid

Mihai Stoica, entuziasmat de revenirea Peluzei Nord lângă FCSB: "Am trecut peste toate conflictele!". Ce mesaj le-a transmis ultraşilor înaintea derby-ului cu Rapid

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al FCSB, a postat pe Facebook un mesaj la adresa Peluzei Nord, facţiunea de suporteri care a revenit alături de echipa lui Gigi Becali.

FCSB va întâlni, duminică, 15 august, pe Rapid într-un derby al Ligii 1. Ca atare, FCSB a realizat un scurt montaj video cu momente frumoase ale suporterilor FCSB, clip postat de MM şi la el pe pagina de Facebook, postare în care a transmis şi un mesaj suporterilor conduşi de Gheorghe Mustaţă.

Stoica a anunţat că a trecut peste toate conflictele cu suporterii şi le-a transmis că aşteaptă să adauge, împreună cu echipa, o nouă victorie în "zestrea" celor trei consecutive de când Peluza Nord s-a întors lângă Tănase & Co., pe Arena Naţională.

"De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp şi am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacţii profesionale din cariera mea. Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-aţi întors pe Arena!", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Derby-ul Rapid - FCSB se joacă duminică, 15 august, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicaderbyrapidfcsbmesajpeluza nord 

viewscnt
Articole similare