Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, euforic după victoria istorică obţinută cu Lazio: ”Nu am văzut aşa ceva de când sunt eu la Steaua”

Mihai Stoica, euforic după victoria istorică obţinută cu Lazio: ”Nu am văzut aşa ceva de când sunt eu la Steaua”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica s-a arătat uimit de atmosfera fabuloasă de pe Arena Naţională şi anunţă că meciul cu Lazio a depăşit ca intensitate în tribune partidele memorabile cu Chelsea şi Ajax.

MM Stoica s-a arătat rezervat în privinţa şanselor de calificare ale FCSB-ului, dar a fost de-a dreptul euforic atunci când a vorbit de atmosfera făcută de suporterii roş-albaştri.

Va fi mult mai dificil acolo. Poate doar dacă reuşeam să mai dăm un gol era altă situaţie. Am vorbit şi cu Gigi, el este mai optimist, mi-a zis că vom da gol şi acolo. Aşa mi-a zis şi cu Plzen. Vom vedea dacă va fi aşa, ne va aşteptam un meci greu.

Am fost şi cu Chelsea, şi cu Ajax aici, iar asemenea atmosferă ca asta nu a fost niciodată. Nu am văzut aşa ceva de când sunt eu la Steaua. Înainte aveam peluze şi nu aveam stadion. Acum tot stadionul a cântat.

Dacă ar reuşi băieţii să uite ce s-a întâmplat în seara asta, atunci sigur vom arăta bine şi cu Dinamo. Alibec va lipsi şi în derby, va sta două sau trei săptămâni departe de gazon, are o problemă musculară. Sper să reuşim să câştigăm cu Dinamo, va fi foarte greu. Mă tem de Nemec şi de Nistor.

Andrei Vlad a închis poarta la 18 ani e ceva fantastic. Mă bucur foarte mult pentru el, iar unii ar trebui să nu se grăbească atât de rău cu concluziile asupra lui. Va mai greşi, dar el are calităţi extraordinare”, a spus Mihai Stoica, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsblaziosuporteri 

viewscnt
Articole similare