Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica garantează pentru Ciprian Tătăruşanu: "Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor că Tataris este unul dintre cei mai mari stelişti. Un profesionist!"

Mihai Stoica garantează pentru Ciprian Tătăruşanu: "Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor că Tataris este unul dintre cei mai mari stelişti. Un profesionist!"

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a declarat public susţinerea şi admiraţia faţă de Ciprian Tătăruşanu, cel care a decis zilele trecute că este momentul să se retragă din naţionala României, după 10 ani de la debut şi 73 de prezenţe.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului de la AC Milan, alături de care a trăit clipe cu adevărat frumoase la FCSB, în perioada când "Tătă" apăra buturile roş-albastre, între 2008-2014. Acesta a postat un mesaj pe contul său personal de Facebook prin care doreşte să scoată în evidenţă caracterul profesionist al portarului şi faptul că acesta este un FCSB-ist veritabil. În plus, Mihai Stoica îi ia apărarea jucătorului în "conflictul" pe care Tătăruşanu şi l-a creat cu presa şi cu suporterii echipei naţionale, după declaraţiile oferite în ultima perioadă, sub tricolor.

"Am avut plăcerea de a lucra cu Ciprian Tătăruşanu. Un profesionist cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în (poate prea) îndelungata mea carieră. Nu ţin minte un antrenament după care să fi plecat fără să-şi fi făcut postúrile (niciodată sub 30-40 minute suplimentare în fiecare zi). Nu ţin minte să se fi erijat în lider, deşi vocea lui gravă era respectată de colegi şi chiar de către antrenori şi conducere. Ţin minte însă că a fost un lider tăcut, cu personalitate şi o întruchipare a corectitudinii. A vorbit doar când o doleanţă a echipei trebuia să ajungă netrunchiată în atenţia patronului.

Aveam o mare problemă când era solicitat la interviuri. Pur şi simplu nu dorea să APARĂ. El voia să APERE. Şi a făcut-o. De 43 ori doar în Europa cu noi.


Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor roş-albaştri că Tataris a fost şi este unul dintre cei mai mari stelişti. Chiar dacă nu a vrut să se urce pe garduri şi să atragă atenţia asupra acestui aspect. Ca alţii. Chiar dacă nu şi-a clamat prin interviuri dragostea faţă de gruparea noastră. Pentru că a evitat să vorbească cu presa, care de multe ori ne face impresia că e aservită (cel puţin o mare parte a ei). Pentru că s-a împăcat cu ideea că va fi criticat, indiferent de evoluţiile sale. Şi pentru că nu i-a păsat. De ei. De ziariştii care erau mereu contra lui şi a noastră. I-a ignorat. I-a păsat în schimb de colegii lui şi de noi, cei de lângă echipă. Pentru că ăsta este el. Iar noi şi pentru asta-l apreciem, respectăm şi iubim.
De performanţele obţinute cu Steaua/FCSB nu mai amintesc. Ar trebui să amintească ziariştii sportivi. Doar că-s ocupaţi să-l critice pe cel care, la aproape 35 ani, a semnat cu Paolo Maldini un contract cu AC Milan (vezi foto 1). După ce semnase cu preşedintele lui OL, Jean-Michel Aulas, alt nume gigantic al fotbalului european din ultimele decenii.
Felicitări, Tataris! Pentru întreaga ta carieră internaţională şi pentru ieşirea discretă şi elegantă (cum altfel?) din scenă!
P.S. Când o singură dată după un meci în care ne strivisem rivalii, a vrut să le adreseze acestora un anumit mesaj cunoscut şi apreciat de Peluza Nord, l-am oprit, oarecum agresiv, dar eficient
", a fost mesajul lui Mihai Stoica, postat pe pagina personală de Facebook.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare