Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica îl salvează pe fotbalistul de care Becali voia să scape: şansa de care trebuie să profite la maximum

Mihai Stoica îl salvează pe fotbalistul de care Becali voia să scape: şansa de care trebuie să profite la maximum

FCSB

Comentarii

Marko Momcilovic (32 de ani), fotbalist căruia Gigi Becali îi semnase sentinţa şi anunţase că pleacă de la FCSB, poate fi salvat de Mihai Stoica (54 de ani), după revenirea lui MM la vicecampioana României. Noul şi vechiul director sportiv al clubului roş-albastru a dezvăluit că fundaşul sârb va mai avea o şansă să demonstreze ce poate, în pregătiri, iar dacă va arăta bine va fi păstrat în lot.

După ce Becali a anunţat lista de jucători care vor plecări şi veniri la FCSB, Mihai Stoica a anunţat că transferul unui fundaş central depinde de cum se va prezenta Marko Momcilovic în cantonamentul de iarnă. Fostul fundaş de la Pandurii e fundaş stânga la bază, dar în ultima vreme a fost mutat în centru, la nevoie. Acum, prin venirile lui Panţîru şi Soiledis, lui Momcilovic îi va fi foarte greu să joace în stânga, astfel că mutarea sa în centru ar putea fi permanentizată.

"Totul depinde de cum va arăta Marko Momcilovic în perioada de pregătire. La momentul ăsta, dacă discutăm de fundaşi centrali, avem Planic, Cristea, apoi alte variante: Filip, care e 100%, Momcilovic", a spus MM, conform sport.ro. Marko Momcilovit a fost chinuit, în ultim an şi jumătate, de o accidentare musculară şi una la spate. Sârbul a făcut hernie de disc, iar recuperarea a fost una grea. A revenit, în sfârşit, dar n-a apucat să joace niciun meci în Liga 1 sau Cupa României. A fost utilizat de Bogdan Vintilă (47 de ani) doar în partide de pregătire.

Becali voia să scape de Momcilovic

În urmă cu două luni, Gigi Becali a anunţat că FCSB se va despărţi de Momcilovic, căruia oricum îi expiră contractul în vara lui 2020. "Lui Momcilovic îi expiră contractul în vară, ne strângem mâna. Nu te joci cu sănătatea băiatului. Asta e situaţia, nu e problema noastră acum. Avem cel mai bun fundaş stânga din istoria fotbalului românesc, e vorba de Pantiru", a spunea Becali, la Pro X.
 

Afla mai multe despre: marko momcilovmihai stoicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare