Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Vali Creţu după declaraţiile despre Todoran: "Va fi amendat! Nu e normal, nu e la prima abatere"

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Vali Creţu după declaraţiile despre Todoran: "Va fi amendat! Nu e normal, nu e la prima abatere"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al FCSB, a vorbit despre declaraţiile făcute de Vali Creţu (32 de ani) la adresa fostului antrenor, Dinu Todoran. MM a anunţat că fundaşul va fi amendat pentru vorbele sale şi a spus că nu era treaba lui să facă astfel de afirmaţii.

Mihai Stoica, despre declaraţiile lui Creţu: "Nu e normal să vorbească el. Va fi amendat!"

Vali Creţu a vorbit, după egalul obţinut de FCSB în compania lui Sepsi, 1-1 pe Arena Naţională, despre fostul antrenor Dinu Todoran, pe care l-a atacat. Fundaşul dreapta a spus că el şi colegii săi mai mult stăteau pe la antrenamente în vremea lui Todoran, iar Mihai Stoica a anunţat că acesta va fi amendat.

"Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar. Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie", a spus Mihai Stoica, într-un live pe pagina de Facebook a FCSB.

Ce a declarat Vali Creţu

La finalul meciului FCSB - Sepsi 1-1, Vali Creţu l-a atacat pe Dinu Todoran: ”E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat şi la Mediaş. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalţi, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente şi lucrul ăsta se vede.

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar sunt multe de rezolvat. Ştiu că am avut amicale cu probleme şi cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem nişte semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, şi acolo am avut probleme şi trebuia să ne dea de gândit. De asta se vede şi în rezultatele noastre, în jocul nostru. Trebuie să o reglăm. Eu am încredere în Edi şi veţi vedea o altă faţă a noastră", a spus Valentin Creţu.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvali cretuamendadeclaratii 

viewscnt
Articole similare