Experiențe împreună.
You are here:

Mihai Stoica le dă peste nas contestatarilor FCSB: "Îşi trăiesc penibilele momente de bucurie când ieşim şi povestesc cât de ‘jmekeri’ au fost!"

Mihai Stoica le dă peste nas contestatarilor FCSB: "Îşi trăiesc penibilele momente de bucurie când ieşim şi povestesc cât de ‘jmekeri’ au fost!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (54 de ani) a revenit cu un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, după eliminarea FCSB din preliminariile Europa League. FCSB a pierdut cu Slovan Liberec cu 2-0, la Giurgiu, într-un meci în care a jucat cu foarte mulţi tineri şi jucători aduşi cu câteva ore înainte de meci, iar directorul sportiv al roş-albaştrilor i-a atacat pe "cei care îşi trăiesc penibelele momente de glorie" bucurându-se de răul echipei pe care o reprezintă.

Cu un lot încropit cu câteva ore înainte de meciul cu Slovan Liberec, FCSB n-a reuşit să treacă de cehi, deşi a avut ceva şansă. A pierdut cu 2-0 şi a spus adio cupelor europene, iar Mihai Stoica a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, la 12 ore după eliminarea FCSB din Europa League.

MM Stoica i-a înţepat pe cei care s-au bucurat de eliminarea FCSB şi le-a mulţumit "steliştilor" care au susţinut echipa.

Redăm mai jos, în integralitate, mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina sa Facebook:

"Mulţumim din suflet tuturor steliştilor care ne-au copleşit cu ataşamentul lor şi care au realizat că - în condiţiile unui arbitraj corect - tinereţea unora şi sacrificiul tuturor celor care au evoluat aseară erau suficiente pentru a juca playoff-ul, chiar dacă lipseau 10 titulari din cei 11 cu care am început ultimul meci pe Arena Naţională înainte de întrerupere. Ne vom hrăni cu dragostea voastră şi vom converti în energie ura celor care privesc an de an această echipă evoluând în Europa şi îşi trăiesc penibilele momente de glorie bucurându-se după ce ieşim, vom reclădi o echipă capabilă să câştige titlul, indiferent câte greşeli de arbitraj vor fi împotriva noastră şi în favoarea contracandidatelor.

AVEM CU CINE ŞI CU CE!

Şi, mai presus de orice, vă avem pe voi, cei care înţelegeţi şi iubiţi necondiţionat această echipă şi care ne daţi putere. Putere de a dezvolta anticorpi împotriva Covid. Şi împotriva infantilismului unora. Ăia care ne arată degetele când trecem cu autocarul (deşi nu înţeleg că măcar puţină automanichiură s-ar impune) şi povestesc zile întregi cât de ‘jmekeri’ au fost. Eventual, cu doi ‘i’ la final"
, se arată în mesajul lui MM Stoica.

Publicată de Mihai Stoica pe Vineri, 25 septembrie 2020

 

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...