Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica le răspunde contestatarilor! Ironie acidă din partea oficialului de la FCSB

Mihai Stoica le răspunde contestatarilor! Ironie acidă din partea oficialului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat prin intermediul reţelelor de socializare după ce FCSB a învins-o pe teren propriu, scor 3-0, pe FC Argeş.

Oficialul roş-albaştrilor le-a transmis criticilor ultimelor transferuri realizate de FCSB un mesaj ironic, pe contul său de Facebook: ”Salutări de la @dennismanofficial! Cină cu Cană şi Briceag pentru miştocari!”.

 

 

Salutări de la @dennismanofficial !

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 20 septembrie 2020

 

FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Dennis Man a marcat toate cele trei goluri.

Opt goluri are Dennis Man în ultimele patru meci, indiscutabil cel mai în formă jucător român al momentului, cel puţin în Liga 1. După partida cu FC Argeş în care a marcat toate cele trei goluri, perla FCSB-ului a explicat:

"O victorie muncită, trecem printr-o perioadă grea având în vedere că anumiţi jucători sunt bolnavi şi important este că am strâns rândurile, jucătorii care au rămas sănătoşi au dat totul pe teren. Venim după un meci cu prelungiri, un meci greu, plus drumul. Mă bucur foarte mult că mă simt bine, sunt sănătos, mă rog la Dumnezeu să fiu bine şi pe viitor să încerc să îmi ajut echipa cum am făcut-o şi până acum."

Dennis este deja cu gândul la partida cu Liberec: "Cred că va fi meciul sezonului joi, un meci capital pentru noi, ne dorim foarte mult să scoatem cât putem de mult din acest meci şi să ne calificăm mai departe pentru că vrem să ne îndeplinim obiectivele."

La FCSB a debutat portarul Cătălin Straton: "Aţi văzut şi în seara asta că ne-a scos, a scos o minge foarte grea, ne bucurăm că îl avem alături de noi, are experienţă şi sunt 100% sigur că ne va ajuta" a mai declarat Dennis Man. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare