Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica luat în colimator de soţia lui Reghecampf: "Mai sunt şi viermişori care vin şi aruncă câte o vorbă ca să fie băgaţi în seamă!"

Mihai Stoica luat în colimator de soţia lui Reghecampf: "Mai sunt şi viermişori care vin şi aruncă câte o vorbă ca să fie băgaţi în seamă!"

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan este agentul lui Dan Alexa, antrenor care a fost dorit în această iarnă de Gigi Becali la FCSB, dar care n-a mai ajuns acolo din cauza lui Mihai Stoica.

Directorul sportiv al vicecampioanei a declarat că a plâns de fericire că Alexa n-a ajuns la FCSB pentru că nu-l recomanda nimic. Chiar şi Gigi Becali a precizat că MM nu şi-l dorea pe Alexa pe banca roş-albaştrilor.
 
Întreabată de ratarea mutării lui Alexa la FCSB, Anamaria Prodan l-a atacat pe Mihai Stoica, fără însă să-i pronunţe numele: "Gigi Becali a spus că primul pe lista lui a fost Dan Alexa. A fost un triumf faptul că Dan Alexa a fost dorit la Steaua, la Astra şi la Iaşi în decurs de câteva zile. La Astra era totul perfect, dar după o şedinţă la Călăraşi am decis să rămânem acolo ca să nu se aleagă praful de echipă. Când au auzit de Steaua, cei de la Călăraşi nu s-au opus deloc, dar în lumea asta, a fotbalului, mai sunt şi viermişori care vin şi aruncă câte o vorbă ca să fie băgaţi în seamă. "Dan Alexa nu e bun. Dan Alexa nu joacă aşa. Dan Alexa nu face asta". Şi mai multe... Patronul nu ştiu dacă a fost influenţat, dar a făcut o alegere", a spus soţia lui Reghecampf pentru GSP.
 
Despre relaţia cu Mihai Stoica, Anamaria Prodan spune: "Eu una, nu. N-am nimic cu el. Dacă ne vedem ne salutăm, dacă nu, nu. Eu când vorbesc de Steaua, vorbesc doar cu Gigi Becali, restul nu contează. Vorbesc cu preşedintele doar când patronul îmi spune «vorbeşte cu el». Atât contează pentru mine. În viaţă mi-a fost foarte bine pentru că am vorbit la cel mai înalt nivel. Eu n-am stat să vorbesc cu ofiţerul de presă ca să ajung la cineva din club. Spuneam "Eu sunt Anamaria Prodan şi vreau să vorbesc cu patronul!". Şi-atunci? Ce să am cu unul care lucrează pentru patron? Nici nu-l bag în seamă!".

Afla mai multe despre: anamaria prodanmihai stoicafcsbsteauascandalatac 

viewscnt
Articole similare