Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, mai arogant ca niciodată înainte de FCSB - Lazio. S-a luat de toată lumea! Nici crainicul de la stadion n-a scăpat!

Mihai Stoica, mai arogant ca niciodată înainte de FCSB - Lazio. S-a luat de toată lumea! Nici crainicul de la stadion n-a scăpat!

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul sportiv al clubului FCSB, a avut o nouă serie de declaraţii tăioase cu doar două zile înaintea meciului de Europa League cu Lazio. Nu italienii îl deranjează, ci actualii sau foştii adversari din Liga 1 Betano.

"Sumudica? Niciodata!

Fac o paranteza si spun: Noi suntem Steaua! Puteti face interviuri cu alde Junior Macris sau mai stiu eu cine, care sa zica ca CSA e Steaua. Lacatus? Lacatus a lucrat de 4 ori la Steaua asta. Nu i se poate sterge din CV. Steaua are 40 de mii de fani care vin la meciuri si nu au cum sa sustina o echipa antrenata de Sumudica.

E ca si cum ar veni Ionita, si aici mai fac o paranteza si spun ca il voi trage de urechi pe crainic pentru ca il baga in seama pe Ionita.

Eu nu am nicio relatie cu Sumudica. Nu voi lucra niciodata cu el si nici el nu vrea sa lucreze cu mine. Este o antipatie de ambele parti.

Pe mine m-a deranjat ca a vorbit de Dica, ca e tampit ala care nu califica, ca nu stiu ce. Am vazut acum ca s-a luat de Lobanovski. Pentru mine Lobanovski a fost o legenda si in biroul meu este un tricou inramat pe care se afla semnatura lui. Si ma bucur foarte mult ca finul meu, Florin Cernat, a fost luat de Lobanovski la Dinamo Kiev si acel antrenor i-a dat numarul 10" a spus Mihai Stoica la Pro X.

Afla mai multe despre: mihai stoicalacatusfcsblazio 

viewscnt
Articole similare