Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, mesaj emoţionant după decesul lui Gérard Houllier. "El mi-a oferit prima lecţie după ce i-am făcut un românism” Fostul antrenor francez a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani

Mihai Stoica, mesaj emoţionant după decesul lui Gérard Houllier. "El mi-a oferit prima lecţie după ce i-am făcut un românism” Fostul antrenor francez a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica a povestit un episod cu Gérard Houllier, după ce acesta a decedat la vârsta de 73 de ani.

Reacţia lui Mihai Stoica după moartea lui Gérard Houllier

Mihai Stoica a reacţionat după ce a aflat că astăzi a murit Gérard Houllier. MM a povestit un episod alături de fostul mare antrenor al lui Liverpool.

"În 2003, Gérard Houllier venea cu Liverpool în Ghencea. În preziua meciului, l-am rugat să accepte să facă antrenamentul oficial pe terenul 6 pentru a proteja centralul. Mi-a zis că nu vrea şi să scot prelata. S-a prins că nu prea am chef şi a venit la stadion cu 4 ore înainte de antrenament să verifice. N-o dădusem. A stat până când am început s-o scoatem, doar că am pus-o la loc după ce a plecat şi am dispărut, aşa că Steven Gerrard n-a făcut antrenament pe central. Houllier a spus observatorului că e de acord să se antreneze pe mâzga de pe terenul 6. A întrebat o singură dată unde sunt eu.


După 3 ani, a venit cu OL în Champions League. Mi-a fost ruşine să merg să-l salut, dar la Lyon am dat nas în nas cu el la stadion. A zâmbit, mi-a adus aminte de prelată şi m-a invitat la un pahar de vin. Am stat 30 minute şi l-am ascultat povestind. Fără să evite vreun subiect. Inclusiv celebrul meci Franţa-Bulgaria din 1993. A fost prima mare personalitate din fotbalul european pe care am cunoscut-o şi prima lecţie care mi s-a predat. Mie, care-i făcusem un mic românism cu ani în urmă. Acesta a fost marele Gérard Houllier. Un vrai Monsieur. R.I.P. LEGEND!", a postat MM Stoica pe contul personal de Facebook.

Gérard Houllier a murit pe 14 decembrie la vârsta de 73 de ani, după mai multe complicaţii la inimă. Francezul a antrenat echipe precum PSG, Lyon, Aston Villa şi Liverpool.

Afla mai multe despre: gérard houllier mihai stoica mm 

viewscnt
Articole similare