Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, mesaj emoţionant pentru unul dintre cei mai aprigi contestatari FCSB: „Datorită lui am devenit stelist” | FOTO

Mihai Stoica, mesaj emoţionant pentru unul dintre cei mai aprigi contestatari FCSB: „Datorită lui am devenit stelist” | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) i-a urat cu stil „La mulţi ani” lui Tudorel Stoica. Pe 7 septembrie, fostul căpitan al Stelei a împlinit 66 de ani.

În ciuda faptului că Tudorel Stoica nu este un simpatizant al celor de la FCSB şi susţine echipa Armatei din Liga 3, Mihai Stoica nu s-a dat înlături de a îi trimite un mesaj de suflet fostului mijlocaş. În ziua în care Tudorel Stoica a împlinit 66 de ani, directorul sportiv de la FCSB a postat pe Instagram o poză cu fostul mare fotbalist, însoţită de următoarele cuvinte: „Datorită LUI am devenit stelist, La Mulţi Ani fericiţi, Tudorel Stoica”.

Pe Mihai Stoica şi pe Tudorel Stoica îi leagă şi faptul că ambii s-au lansat în fotbalul mare prin intermediul oraşului Galaţi. Înainte să joace la Steaua, Tudorel Stoica a jucat opt ani la echipele din Galaţi, în timp ce MM a fost preşedintele Oţelului în perioada 1992-2002.

Şapte campionate, cinci Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni şi o Supercupă a Europei sunt trofeele pe care Tudorel Stoica le are în palmares cu Steaua.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbmm stoicatudorel stoicasteaua 

viewscnt
Articole similare