Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, mesaj plin de ironii la adresa CFR-ului, după ce clujenii au picat cu Sevilla în 16-imile Europa League: "Rezumatul Steaua - Valencia e încă disponibil! Le va fi greu andaluzilor să reziste vacarmului din Gruia"

Mihai Stoica, mesaj plin de ironii la adresa CFR-ului, după ce clujenii au picat cu Sevilla în 16-imile Europa League: "Rezumatul Steaua - Valencia e încă disponibil! Le va fi greu andaluzilor să reziste vacarmului din Gruia"

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica (54 de ani) a reacţionat şi el după ce CFR Cluj şi-a aflat adversara din 16-imile Europa League, FC Sevilla. Directorul sportiv al FCSB a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îşi ironizează fin rivala din campionat, dar crede că Dan Petrescu poate face încă o minune şi să învingă formaţia spaniolă, aşa cum a reuşit pe vremea când antrena Unirea Urziceni, în Liga Campionilor.

MM n-a ratat ocazia să trimită noi săgeţi către CFR, după ce clujenii au picat cu FC Sevilla în 16-imile Europa League. Stoica a scris că CFR ar trebui să ia exemplul FCSB, care a trecut Valencia şi Betis Sevilla, formaţii din Spania, în trecut, în Europa League. Mai mult, oficialul FCSB i-a ironizat şi pe suporterii de la Cluj.

"5 MOTIVE SOLIDE PENTRU CARE CFR POATE ELIMINA SEVILLA

1. Sevilla nu mai ce a fost, iar şi când era top, Petrescu a bătut-o în UCL cu - the team with no budget - Urziceni (jucători cu salarii sub un sfert din ce au cei de la CFR azi), iar UEL nu e UCL;

2. În acest an, Sevilla a eşuat lamentabil în prelungiri contra Slaviei, Slavia pe care CFR a fost la 2 paşi s-o elimine în PO UCL (penalty ratat Omrani în tur şi ocazie monumentală Rondon la 0-0 în retur); cât ghinion să mai aibă şi feroviarii în actuala ediţie a cupelor europene?

3. Rezumatul meciului Steaua - Valencia e încă disponibil (www.youtube.com). Ajax sunt olandezi, nu e relevant.

4. Un 0-0 acasă poate fi rezultat de calificare. Te duci mai departe şi cu 1-1 în deplasare, nu neapărat 3-0 ca noi cu Betis. La Sevilla.

5. Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia. Repetiţie generală azi în meciul pentru locul 1 cu Astra. Intrare extrem de liberă"
, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

În 2009, în grupele Ligii Campionilor, Unirea Urizceni a câştigat contra Sevillei, scor 1-0, într-un meci jucat în Ghencea.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfr clujironiimesaj 

viewscnt
Articole similare