Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, nemulţumit de jocul "tricolorilor" cu Malta: "Bine că l-am făcut pe Rus român"

Mihai Stoica, nemulţumit de jocul "tricolorilor" cu Malta: "Bine că l-am făcut pe Rus român"
Comentarii

România a prestat un joc letargic cu Malta, fără prea multe direcţii de joc, cu o selecţionată care a reuşit să învingă doar Insulele Feroe în actuala campanie de calificare. Jocul slab al "tricolorilor" a fost receptat şi de Mihai Stoica.

MM Stoica, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a postat un mesaj scurt pe contul oficial de Facebook prin care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de prestaţia României: "Până acum, e bine doar că l-am făcut pe Rus român", a scris omul de fotbal. 

Chiar dacă România a câştigat cu 1-0, având în vedere jocul chinuit al României, este de aşteptat ca MM Stoica să îşi fi păstrat părerea avut la finalul primelor 45 de minute. 

ADRIAN RUS, DORIT DE FCSB

În vârstă de 23 de ani, Rus a fost transferat în această vară de MOL Vidi, însă fundaşul are probleme la echipa de club, iar FCSB a vrut să profite în perioada de transferuri. Gigi Becali a anunţat în repetate rânduri că vrea să îl aducă la echipă pe fundaşul de la Campionatul European, dar, în cele din urmă, s-a întâmplat la fel ca în cazul lui Alexandru Paşcanu. Rus nu a venit la FCSB şi a rămas să se bată pentru un loc de titular în campionatul maghiar. 

 

Afla mai multe despre: adrian rusmm stoicaromania 

viewscnt
Articole similare