Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica nu exclude varianta ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua: "De ce ar fi închis subiectul? Acolo am făcut performanţe, noi am făcut Ghencea celebră din nou!"

Mihai Stoica nu exclude varianta ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua: "De ce ar fi închis subiectul? Acolo am făcut performanţe, noi am făcut Ghencea celebră din nou!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general al FCSB, a anunţat că FCSB n-a renunţat la ideea de a juca în Ghencea, după ce noul stadion Steaua va fi gata de dat în uz. MM consideră că FCSB a făcut Ghencea celebră din nou, după o perioadă în care "se cam uitase" de arena sportivă.

FCSB s-a mutat din nou la Giurgiu după ce Arena Naţională s-a închis pentru a fi schimbat gazonul, dar echipa lui Gigi Becali nu va mai juca mult timp nici pe Arena Naţională, nici la Giurgiu. Mihai Stoica a spus că FCSB va juca unde îi convine mai mult.

Are ca variante Arcul de Triumf şi Ghencea, dar şi Arena Naţională, în cazul în care se vor hotărî să continue pe cel mai mare stadion al ţării.

"Vom vedea unde ne vconvine să jucăm. Că va fi lângă Arcul de Triumf, că va fi în Ghencea, că va fi pe National Arena, rămâne sî stabilim, depcamdată nu s-au terminat. (n.r. - Deci Ghencea nu e subiect închis) De ce ar fi închis? Noi acolo am făciut performanţe. Acolo am făcut performanţe. În Ghencea am câştigat titlul după o perioadă destul de lungă. Indiferent ce vor unii să creadă, să spună, noi am făcut Ghencea celebră din nou după o perioadă în care se cam uitase de stadionul ăsta din nou", a spus Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă.

De la plecarea din Ghencea, în 2015, FCSB şi-a jucat meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională, la Piteşti şi la Giurgiu.

Afla mai multe despre: fcsbstadionmihai stoica 

viewscnt
Articole similare