Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica: ”O să se audă cu certitudine de el în fotbalul românesc!” Ce jucător a mers cu FCSB în cantonamentul din Spania

Mihai Stoica: ”O să se audă cu certitudine de el în fotbalul românesc!” Ce jucător a mers cu FCSB în cantonamentul din Spania

Superliga

Comentarii

FCSB a luat şase juniori în cantonamentul din Spania: Cristian Dumitru (atacant), Daniel Toma (mijlocaş), Răzvan Duncan (portar), Ovidiu Perianu (mijlocaş), Tudor Moldovan (mijlocaş) şi Adrian Niţă (mijlocaş). Ultimul este însă marele pariu al lui Mihai Stoica.

Ca în fiecare cantonament, FCSB a luat şi de această dată mai mulţi jucători de la echipa secundă şi de la juniori. De această dată, în avionul spre Spania au urcat : Cristian Dumitru (atacant), Daniel Toma (mijlocaş), Răzvan Duncan (portar), Ovidiu Perianu (mijlocaş), Tudor Moldovan (mijlocaş) şi Adrian Niţă (mijlocaş).

Marele pariu al lui Mihai Stoica este Adrian Niţă, un mijlocaş născut în 2003, component al loturilor de juniori ale României. Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că Niţă va ajunge unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc:

”Cu Dumitru am avut o discuţie, că avea 73,5 kg şi trebuia să fie undeva în jurul a 70. Am zis că în situaţia în care prima cifră, când se cântăreşte, va fi 6, înseamnă că vrea sa ajungă fotbalist. Dacă va fi 7, înseamnă că nu vrea să ajungă fotbalist,. A venit cu 69,2. Deci vrea să ajungă. Are calităţi şi va ajunge fotbalist.

Alături de cei care s-au antrenat la prima echipă, Ducan, Moldovan, cei pe care i-aţi amintit, se adaugă Perianu - titular la naţionala de juniori născuţi 2002 şi Niţă - pe care-l văd ca pe cea mai mare speranţă a academiei noastre. Deja a subordonat Dinamo în meciul direct. Un jucator născut în 2003, e mai mic chiar şi decât Ianis Stoica, pe care eu îl văd, aşa cum am zis şi de Man, când nimeni nu ştia cine e Man, aşa o să spun şi Niţă: Niţă o să ajungă un fotbalist de care se auzi cu certitudine în fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicaadrian nitafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare