Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica pariază pe "metamorfoza" unui fotbalist din lotul FCSB, cu o singură condiţie: "Dacă face asta" | EXCLUSIV

Mihai Stoica pariază pe "metamorfoza" unui fotbalist din lotul FCSB, cu o singură condiţie: "Dacă face asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a spus că David Miculescu se poate transforma şi să aibă cifre mai bune cu o singură condiţie. Fotbalistul pe care FCSB a plătit o sumă importantă de bani, peste 1 milion de euro în vara lui 2022, întârzie să-şi arate calităţile în tricoul "roş-albaştrilor".

Folosit titular pe postul de atacant în derby-ul Dinamo - FCSB 0-1, David Miculescu a ratat o şansă importantă de gol, dar şi-a dominat adversarul direct, pe Costin Amzăr. După o primă repriză în care a fost activ, Miculescu a fost înlocuit la pauza partidei de pe Arena Naţională.

Mihai Stoica ştie cum se poate transforma David Miculescu într-un supergolgheter: "Dacă face asta"

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia în care se află fotbalistul adus de la UTA Arad şi a spus că dacă el ar fi folosit constant şi-ar putea îmbunătăţi randamentul şi să aibă cifre mai bune. MM a scos în evidenţă prima repriză făcută de David Miculescu în derby-ul Dinamo - FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, e sigur că David Miculescu s-ar transforma într-un golgheter dacă ar juca în mod constant. "Cifrele n-arată bine, dar eu zic că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. Dacă el capătă încredere în el... Acum a ieşit la pauză, pentru mine a făcut o primă repriză foarte bună", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a jucat 21 de meciuri (704 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdavid miculescusuperliga 

viewscnt
Articole similare