Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, pont pentru pariori înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Ce crede că se va întâmpla: "E all in. Reghecampf riscă"

Mihai Stoica, pont pentru pariori înainte de Universitatea Craiova - FCSB. Ce crede că se va întâmpla: "E all in. Reghecampf riscă"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova din Liga 1. Oficialul se aşteaptă la un meci cu peste trei goluri şi cu o ofensivă totală din partea lui Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Stoica, pont pentru Universitatea Craiova - FCSB

Cele două candidate declarate la titlul Ligii 1 sunt la o distanţă mare faţă de liderul CFR Cluj, care a acumulat 42 de puncte. FCSB e la -8, în timp ce oltenii sunt la -12. 

Mihai Stoica a vorbit şi despre apariţia surprinzătoare din echipa de start trimisă de Toni Petrea. Andrei Dumiter le-a luat faţa lui Constantin Budescu şi Ianis Stoica şi e nevoit să înscrie.

"E o formulă pe care o va folosi Reghecampf la care nu ne aşteptam. E all in. Îl cunosc foarte bine, e un antrenor ofensiv, iar diferenţa mare care o separă pe Craiova de noi şi cea imensă dintre Craiova şi CFR o face să rişte. Mizează pe trei puncte. 

E clar un avantaj că au spectatori. Poate fi un avantaj, dar sperăm să profităm de situaţia lor, de presiune şi să facem un meci bun. Pentru noi, un rezultat bun e doar victoria. 

Dumiter e titular, deşi nu prea a jucat. A fost titular şi în tur. Sperăm să facă un joc bun, s-a antrenat. Lipsa lui Keşeru e importantă la noi şi ne-am gândit la o titularizare care să nu dea peste cap poziţiile la noi. Ianis Stoica vine foarte bine de pe bancă. Sper să nu fie nevoie de arme secrete, dar tunul e Budescu, apoi discutăm despre Cordea, Ianis Stoica. 

Aşa a fost gândită echipa, tactica. Budescu are nevoie de o altă aşezare în teren şi de un alt profil de partidă pentru a juca de la început. 

Pentru pariori e meci de 3+", a declarat Mihai Stoica, înaintea meciului din Oltenia. 

Universitatea Craiova - FCSB e pe Telekomsport.ro, în Liga 1. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova fcsbuniversitatea craiova fcsb pariuriuniversitatea craiova fcsb pontmihai stoica pont universitatea craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare