Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica pus la colţ de un oficial din Liga 1! Atac frontal: "Are mai multe postări pe săptămână decât prezenţe la antrenamentele echipei!"

Mihai Stoica pus la colţ de un oficial din Liga 1! Atac frontal: "Are mai multe postări pe săptămână decât prezenţe la antrenamentele echipei!"

FCSB

Comentarii

Preşedintele celor de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, a avut o replică acidă pentru Mihai Stoica, managerul sportiv al rivalilor de la FCSB, după ce acesta se ocupă doar cu postările ironice pe contul său de Facebook.

" Să înveţe să aibă atitudine, să nu se gândească la bani şi să facă performanţă pentru clubul la care este legitimat. Dar atâta timp cât avem nişte oameni în fotbalul românesc care uită de nişte cazuri pe care chiar ei le-au avut în curte, gen Mihai Stoica, şi au mai multe postări pe săptămână decât prezenţe la antrenamentele echipei este foarte greu să educi în România fotbalişti români sau străini.

Este foarte deranjant, să nu uităm de cazul Baciu. Steaua a fost primul club în România care a avut o asemenea clauză. La miştocăreală nu ne întrece nimeni, mai greu cu performanţa. Pentru cine are timp liber sunt ispititoare (n.r. - reţelele de socializare)”, a spus Bălănescu pentru Prosport.

Schimbul de replici a plecat după ce MM Stoica a făcut referire într-o postare pe Facebook la clauza specială din contractul lui Ionuţ Şerban pentru a-l ironiza pe Arturo Vidal de la FC Barcelona, integralist în partida cu Liverpool din Champions League, scor 3-0:

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare