Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica râde de Dinamo după înfrângerea cu Voluntari! Ce a putut publica oficialul FCSB | FOTO

Mihai Stoica râde de Dinamo după înfrângerea cu Voluntari! Ce a putut publica oficialul FCSB | FOTO

Dinamo București

Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, nu ratează nicio oportunitate de a-i ironiza pe rivalii din "Ştefan cel Mare". MM a reacţionat după ce Dinamo a pierdut cu FC Voluntari, scor 1-0, într-o partidă disputată duminică.

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1 (Gheorghe 75)

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Partida a fost urmărită şi de oficialul lui FCSB, Mihai Stoica, cel care duce un război al declaraţiilor cu rivalii săi. 

La finalul partidei din "Ştefan cel Mare", MM Stoica a avut o intervenţie ironică: "Consolidare", a scris rivalul dinamoviştilor pe pagina personală de Facebook, cu referire la locul ocupat de "câini" în clasamentul Ligii 1. 

MM Stoica a reacţionat la situaţia prin care trece Dinamo în clasament şi sâmbătă. După ce Poli Iaşi a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, şi a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc, MM Stoica a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu clasamentul din Liga 1 răsturnat, asfel să pară că Dinamo este pe primul loc. 

Câinii au pierdut şi a treia partidă pe care au disputat-o în play-out, 0-1 cu FC Voluntari. În acest moment, Dinamo e pe locul 14 în play-out-ul Ligii 1, cu 17 puncte, dar cu o partidă în minus faţă de penultimul loc, Chindia Târgovişte (17 puncte) şi tot cu o partidă în minus faţă de locul 12, Hermannstadt (18 puncte). 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadinamo 

viewscnt
Articole similare