Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica râde din nou de Dinamo, după ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League. Ce a postat pe Facebook

Mihai Stoica râde din nou de Dinamo, după ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League. Ce a postat pe Facebook

UEFA Europa League

Comentarii

Mihai Stoica a profitat de calificarea obţinută în faţa lui Hajduk Split şi a trimis noi săgeţi către rivala Dinamo. FCSB merge în play-off-ul Europa League după 2-1 la general cu Hajduk Split.

FCSB s-a calificat cu mari emoţii în play-off-ul Europa League. După 1-1 în tur, vicecampioana României a învins-o pe Hajduk printr-un gol marcat de Gnohere în prelungiri. Mihai Stoica a profitat de această ocazie pentru a-i tachina pe rivalii de la Dinamo. Managerul sportiv al FCSB-ului le-a readus aminte că tot în acea poartă a fost marcat golul în urma căruia Dinamo n-a prins play-off-ul Ligii 1.

A fost vorba despre derby-ul din returul sezonului trecut, când FCSB şi Dinamo au făcut 2-2, cu golul egalizator marcat de Teixeira în prelungiri. Mihai Stoica i-a înţepat pe dinamovişti şi pentru că au aniversat doi ani de la celebra fară cu coregrafia de la meciul cu Manchester City, când pe toată tribuna a II-a a apărut mesajul ”Doar Dinamo Bucureşti”.

”Aceeaşi poartă, acelaşi minut ca atunci când i-am trimis în play-out. Noi am optat din nou pentru play-off. Politica clubului.

P.S. Cât de trist e să celebrezi incendii şi farse... Până când gândiţi o inundaţie, un tremblement de terre, JOS MILEURILE”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbdinamomihai stoicaeuropa league 

viewscnt
Articole similare