Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, "săgeată" cu direcţie! Oficialul FCSB nu l-a iertat pe Cristi Bălgrădean după eliminarea CFR-ului: ce a postat pe Facebook

Mihai Stoica, "săgeată" cu direcţie! Oficialul FCSB nu l-a iertat pe Cristi Bălgrădean după eliminarea CFR-ului: ce a postat pe Facebook

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (54 de ani) nu s-a putut abţine după înfrângerea suferită de CFR Cluj în faţa croaţilor de la Dinamo Zagreb, care au eliminat campioana României din drumul spre grupele Ligii Campionilor. Directorul sportiv de la FCSB a postat un citat, o "săgeată" către Cristi Bălgrădean (32 de ani), fostul portar al FCSB, care a semnat cu CFR Cluj în urmă cu şase luni şi acum joacă pentru echipa din Gruia.

MM Stoica a aşteptat finalul partidei pierdute de CFR la loviturile de departajare (2-2, 4-5) şi a postat un citat din Stefan Zweig. "Trădarea s-a sprijinit întotdeauna pe ruda ei umilă, făţărnicia", o aluzie clară la fostul portar de la FCSB, mai ales pentru faptul că la acest mesaj MM a scris numărul 34, cel purtat de Bălgrădean pe tricou.

CFR Cluj a pierdut dramatic meciul cu Dinamo Zagreb din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. CFR-iştii au jucat cu un om în plus aproape 60 de minute, dar au fost conduşi până în prelungirile partidei cu 2-1. Debeljuh a egalat in-extremis în prelungiri, iar partida a ajuns, în cele din urmă, la loviturile de departajare. Elevii lui Dan Petrescu au pierdut cu 4-5, la 11 metri, şi au ratat calificarea mai departe.

VIDEO | Final de infarct în Gruia! CFR Cluj, eliminată de Dinamo Zagreb la 11 metri. Cătălin Golofca a irosit lovitura câştigătoare

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj acum şase luni şi e considerat "trădător" de cei de la FCSB

În urmă cu câteva luni, Cristian Bălgrădean s-a transformat din erou în inamic la FCSB, după ce a ales să semneze pe ascuns cu CFR Cluj. Fotbalistul se afla în ultimele şase luni de contract şi se putea înţelege cu oricine, dar Gigi Becali îi reproşează că nu a fost anunţat. Omul de afaceri a dezvăluit că FCSB putea fi pusă într-o situaţie stânjenitoare.

"Păi eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean. Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea? Dacă nu venea la Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul", a spunea Becali, pentru antenasport.ro.

Afla mai multe despre: mihai stoicacfr clujcristi balgradean 

viewscnt
Articole similare