Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, savuros. Jucătorul băgat în şedinţă de MM: "Îi vin nişte idei... Te rog eu frumos!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica, savuros. Jucătorul băgat în şedinţă de MM: "Îi vin nişte idei... Te rog eu frumos!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) a oferit declaraţii savuroase depsre Valentin Creţu, fotbalistul FCSB care a avut probleme cu şefii după ce a declarat că a fost "şmecher" când a obţinut un penalty pentru roş-albaştri, deşi specialiştii considerau faza una clară de lovitură de la 11 metri. MM a spus că se pune problema ca Vali Creţu să nu mai vorbească după meciuri, la flash-interviuri.

Mihai Stoica, savuros. Jucătorul băgat în şedinţă de MM: "Îi vin nişte idei... Te rog eu frumos!" | EXCLUSIV

Valentin Creţu a fost în centrul atenţiei la FCSB în două rânduri, după declaraţii nefericite după meciuri. Prima dată, fundaşul l-a atacat pe fostul antrenor al roş-albaştrilor, Dinu Todoran, iar mai apoi a spus că a "fost şmecher" când a obţinut penalty-ul din care s-a decis meciul FCU Craiova 1948 - FCSB 0-1.

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a oferit declaraţii savuroase despre fundaşul dreapta al FCSB, despre care a spus în glumă că se pune problema ca el să nu mai vorbească după meciuri, la flash-interviu, pentru că "îi vin idei".

"Se pune problema ca Creţu să nu mai vorbească, pentru că lui Creţu îi vin nişte idei... Şi am avut o convenţie, te rog eu frumos nu te juca cu... Las-o aşa. Scoate penalty clar, lumea pune 'da, domne, e penalty clar, e impreudenţă', iese Creţu după meci şi spune 'am fost şmecher. I-am spus 'Creţule, m-am săturat să trebuiască să mergi să vorbeşti cu presa să te scuzi pentru ce ai spus în intervenţia anterioară'.", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Valentin Creţu trebuie să fie amendat de FCSB, dar MM l-a iertat

În urma declaraţiilor făcute de Valentin Creţu la adresa lui Dinu Todoran, fundaşul dreapta al FCSB trebuia să primească o amendă din partea conducerii. Totuşi, MM Stoica a spus la Sport Report că acesta nu mai primit amenda. "(n.r. despre amendă) Nu. Trebuia, adică a rămas la mine decizia şi are 2 fete, nu pot. N-am tăiat bani jucătorilor. Plus că ştiu că Creţu e stelist d-ala disperat. Era la Rapid şi îl înjurau toţi suporterii pt că ştiau că e stelist", a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicavalentin cretufcsbamendadeclaratii 

viewscnt
Articole similare