Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica şi Hamutovski şi-au adus aminte de "dubla" Steaua - Valencia. Vezi ce-au zis!

Mihai Stoica şi Hamutovski şi-au adus aminte de "dubla" Steaua - Valencia. Vezi ce-au zis!

UEFA Europa League

Comentarii

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi fostul portar din Ghencea, Vasili Hamutovski, se numără printre cei care cred că trupa roş-albastră poate întoarce scorul de la Amsterdam (0-2).

Pe ce se bazează? Pe 24 februarie 2005, Steaua a detonat bomba, reuşind să o elimine în 16-imile de finală ale Cupei UEFA pe Valencia, deţinătoarea de la acea dată a trofeului, după 0-2 în tur.

Steaua a făcut un retur memorabil pe Ghencea, a marcat de două ori prin Andrei Cristea în timpul regulamentar şi scorul la general devenea egal. S-a ajuns apoi în prelungiri şi la penalty-uri, iar jucătorii antrenaţi de Walter Zenga s-au impus la loviturile de departajare (scor 4-3).

Mihai Stoica şi-a amintit ce s-a petrecut atunci. "Acum 8 ani pierdeam la Valencia cu 2-0 si nimeni nu ne dadea nici o sansa. Dar baietii aceia formidabili au reusit sa intoarca rezultatul", a spus managerul general al Stelei pentru Dolce Sport.

"Este o oarecare similitudine cu sezonul cel mai bun din istoria recenta a Stelei, cand s-a ajuns in semifinale. Tot o echipa olandeza am intalnit in 16-imi, dar atunci era o echipa mai mult decat accesibila, eram net superiori lui Heerenven, acum intalnim campioana Olandei", a adaugat MM Stoica la Dolce.

În poarta Stelei la dubla manşă cu Valencia era Hamutovski. "Acele meciuri au ramas in inima mea. Bine ca am batut si am mers mai departe. Am facut istorie pentru Steaua. Tin minte meciurile cu Liverpool, Bilbao, Valencia... Meciuri frumoase... Steaua are nume, are istorie si imi doresc sa mearga mai departe", a comentat portarul pentru Dolce Sport.

Partida Steaua - Ajax, din returul "16"-imilor Europa League, va fi în direct la Dolce Sport pe 21 februarie, de la ora 22:05, cu faze video pe www.dolcesport.ro.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 100.000 de fani ;)

viewscnt
Articole similare