Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica spune că n-a ştiut când au fost programate alegerile FRF: ”Nu mă interesează cine conduce Federaţia”

Mihai Stoica spune că n-a ştiut când au fost programate alegerile FRF: ”Nu mă interesează cine conduce Federaţia”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica spune că a fost total dezinteresat de alegerile pentru funcţie de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, în urma alegerilor care au avut loc pe 12 aprilie.

Mihai Stoica spune însă că n-a fost deloc interesat de acest subiect şi susţine că niciodată în cariera sa n-a acordat atenţie funcţiei de preşedinte al FRF.

Mihai Stoica spune că n-a ştiut când au fost alegerile FRF: ”Aşa am fost tot timpul”

Pe 12 aprilie, Răzvan Burleanu a fost din nou votat pentru funcţia de preşedinte al FRF. Este cel de-al treilea mandat pe care l-a câştigat pentru această funcţie.

Însă, de această dată, n-a avut niciun concurent, mai ales după ce a schimbat condiţiile pentru candidaţi, chiar înainte de alegeri.

Pe 29 martie, cu aproximativ două săptămâni înainte de alegeri, Comitetul Executiv a decis că la şefia FRF pot candida doar cei care deţin o diplomă în urma cursurilor de management de la Laussane.

În România, Ionuţ Lupescu are o astfel de diplomă, însă fostul mare mijlocaş n-a fost interesat să candideze din nou. Ca un fapt curios, pe actualul regulament, Răzvan Burleanu n-ar fi avut dreptul să candideze în 2014, deoarece nu deţinea o astfel de diplomă.

Între timp, Gigi Becali a dezvăluit că şi Valeriu Argăseală îndeplinea condiţiile pentru a candida la şefia FRF, dar patronul FCSB susţine că a aflat despre acest lucru doar cu o seară înainte de alegeri.

Pe de altă parte, Mihai Stoica susţine că nici măcar nu ştia când au fost programate alegerile FRF şi n-a fost interesat deloc de acest subiect.

Managerul general al FCSB-ului spune că el este interesat doar de partea sportivă şi că în cariera sa n-a pus prea mare preţ pe cine este şef la FRF:

”Eu n-am ştiut că sunt alegeri. Nu am ştiut! Nu mă interesează cine conduce Federaţia. Ştiu că e o problemă, dar aşa am fost tot timpul. De 30 de ani sunt şi nu mă interesează”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare