Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a dezvăluit cui i-a dat Puşcaş tricoul său după meciul cu Elveţia: „Mi-au dat lacrimile, vă spun sincer!”

Mihai Stoichiţă a dezvăluit cui i-a dat Puşcaş tricoul său după meciul cu Elveţia: „Mi-au dat lacrimile, vă spun sincer!”

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut calificarea la EURO 2024 de pe primul loc în grupă.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit cui i-a dat Puşcaş tricoul său după meciul cu Elveţia: „Mi-au dat lacrimile, vă spun sincer!”

După victoria cu Elveţia, tricolorii au celebrat marea performanţă pe teren, iar apoi în vestiar. Mihai Stoichiţă, oficialul FRF a dezvăluit un gest făcut de George Puşcaş imediat după calificare. Atacantul naţionalei i-a dat tricoul său de joc chiar lui Mihai Stoichiţă, drept mulţumire pentru faptul că a fost încurajat de-a lungul acestei campanii.

„Ce m-a surprins, hai să spun, ce m-a impresionat cel mai mult. Mă duc în vestiar cu preşedintele, să îi pupăm, să îi felicităm, acolo, cu toţii, cum e normal, printre ei am şi eu jucători cu care am foarte multe relaţii.

Mai puţin cu George Puşcaş. Care e crescut în alt mediu, e plecat de mult în ţară. Şi când ajung în dreptul lui, stătea cu un tricou în mână. Tricoul lui cu care a jucat aseară. Zice ‘Ăsta e pentru dumneata’. Zic ‘Bă, poate ai altă obligaţie. Eu iau oricând un tricou de la magazie’.

La care el ‘Nu, ăsta e pentru dumneata pentru cum te-ai comportat cu mine şi cum m-ai susţinut de-a lungul timpului’. Mi-au dat lacrimile. E un semn că ţinem unii la alţii şi ne pasă de unul şi de celălalt”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă, potrivit Fanatik.

Ionuţ Lupescu rămâne cu picioarele pe pământ după calificarea la EURO: „România trebuie să-şi îmbunătăţească jocul!”

Ionuţ Lupescu trage un semnal de alarmă după calificarea României la EURO.

Deşi s-a bucurat enorm pentru performanţa tricolorilor, Ionuţ Lupescu i-a avertizat totodată că nivelul de la turneul final va fi unul total diferit. În consecinţă, România ar trebui să-şi ridice nivelul de joc, în opinia fostului mare jucător.

„Mă bucur pentru băieţi, au câştigat şi s-au menţinut pe primul loc. E bine că şi-au menţinut stilul de joc, au reuşit să joace la puncte, aşa cum trebuie să joci o calificare. Au reuşit să facă un grup din această echipă. 

Eu cred că e meritată (n.r. calificarea) pentru că s-a muncit foarte mult, dar cred că e mai important să vedem că la turneul final va fi foarte greu. Acolo trebuie să ne îmbunătăţim jocul”, a declarat Ionuţ Lupescu la finalul partidei cu Elveţia.   

Afla mai multe despre: mihai stoichitageorge puscasechipa nationala 

viewscnt
Articole similare