Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă e revoltat după apariţia cazurilor de coronavirus de la Petrolul! "Nu înţeleg. Aşa trebuia să facem". Scanariul oficialului FRF înainte de reluarea Ligii 2

Mihai Stoichiţă e revoltat după apariţia cazurilor de coronavirus de la Petrolul! "Nu înţeleg. Aşa trebuia să facem". Scanariul oficialului FRF înainte de reluarea Ligii 2

Liga 2

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, şi-ar fi dorit ca fotbalul din România să preia modelul din Germania, în urma apariţiei cazurilor de coronavirus de la Petrolul.

Şase persoane din cadrul clubului Petrolul Ploieşti au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, partida UTA – Petrolul a fost amânată. Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul ploieştenilor programat iniţial sâmbătă, 4 iulie.

Totuşi, Mihai Stoichiţă e de părere că partida ar fi trebui să se joace şi doar cei infectaţi să fie îndepărtaţi din lot: "Nu înţeleg. Trebuia să facem ca nemţii, să le dea voie să joace la ceilalţi. E păcat să sufere o echipă întreagă pentru şase băieţi", a declarat oficialul FRF. 

Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre ultimele rezultate din Liga 1, despre lupta pentru titlu, dar şi despre beneficiile sistemului play-off/play-out: "Meciul a fost plăcut (n.r. - Viitorul - Dinamo 1-0), a avut ritm. Îmi pare bine că jucătorii stau bine pe picioare, sunt bine pregătiţi, din ce am văzut în seara asta. Dinamo, paradoxal, a făcut cel mai bun meci al ei de până acum, cel mai logic. A fost o echipă care a avut o formă constantă, cu mai multe reuşite... Din păcate, în faţă, e fără finalizare. 

(n.r. - Poate retrograda Dinamo?) Orice este posibil, dar mai sunt etape de jucat, ei au şi restanţe... Nu e chiar aşa de disperată situaţia lor. La ora actuală, tot CFR are prima şansă. Ele merg cap la cap, câştigă toate meciurile până la sfârşit. 

Eu vreau să subliniez că acest sistem cu playoff şi playout a dat farmec acestei competiţii. Probabil dacă era o competiţie care nu ar fi avut aceste lupte crâncene de sfârşit de sezon, ne-am fi plictisit la unele meciuri acum", a mai spus Mihai Stoichiţă.  

Afla mai multe despre: mihai stoichitaliga 2petrolul 

viewscnt
Articole similare