Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă îl avertizează pe Adrian Mititelu junior! ”Trebuie să ai răbdare cu Mutu, nu poate dărâma zidurile din prima!”

Mihai Stoichiţă îl avertizează pe Adrian Mititelu junior! ”Trebuie să ai răbdare cu Mutu, nu poate dărâma zidurile din prima!”

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, iar Adrian Mutu a lăsat naţionala U21 pentru a fi antrenor la echipa din Bănie.

Mutu a fost insclusiv dorit de Neluţu Varga la CFR, dar a ales să meargă la echipa lui Mititelu JR. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic FRF, nu a fost suprins de această mutare, el ştiind că fostul decar al naţionalei îşi doreşte să fie antrenor la o echipă de club. Oficialul FRF i-a oferit câteva sfaturi omului care decide la Craiova şi consideră că Mutu are nevoie de timp pentru a reuşi. 

”E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiţii extrem bune, iar dacă ai răbdare cu Adi şi nu vrei să îţi dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeţi unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

Adi Mutu, deşi a fost un fotbalist ofensiv vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebuneşte, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare şi atac.

Nu o să vedeţi niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeţi la Craiova de toate aceste lucruri.

O să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deşi nu o să îi fie deloc uşor

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deşi nu o să îi fie deloc uşor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult.

La Craiova este un jucător foarte talentat, iar eu ştiu că selecţionerii sunt cu ochii pe el. Este vorba de căpitanul Albu, cel care este un puşti foarte talentat şi în mod sigur o să crească mult în valoare cu un antrenor ca Adi Mutu.

Acest puşti are multe calităţi, însă totul depinde doar de el.Şi tânârul Popa este un portar de perspectivă, este mai mereu convocat pe la loturile naţionale, iar noi îi vom urmări cu atenţie pe aceşti băieţi”, a spus Stoichiţă, pentru ediţie.ro

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare