Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă îl taxează pe Ionuţ Badea, cel care continuă să-şi scoată jucătorii după doar un minut de joc. "S-a transformat şi el într-un antiregulist"

Mihai Stoichiţă îl taxează pe Ionuţ Badea, cel care continuă să-şi scoată jucătorii după doar un minut de joc. "S-a transformat şi el într-un antiregulist"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Argeş, Ionuţ Badea, continuă să sfideze regula "U21". A ajuns la patru runde consecutive în care îşi scoate unul dintre jucători în primul minut al jocului, fără să ţină cont de moralitate.

Astfel de gesturi, precum cele realizate de antrenorii români, în care tinerii fotbalişti sunt "sacrificaţi" în goana după puncte, au ajuns motive de amuzament în presa internaţională care, automat, discreditează serios fotbalul din Liga 1.

Ionuţ Badea este cel mai exagerat dintre toţi. În toate cele patru partide de campionat a schimbat primul jucător care se încadrează în regula U21 pentru a introduce un jucător cu experienţă.

Regulamentul te obligă să începi cu doi jucători U21 în teren şi să termin meciul cu cel puţin unul. Aşa că Ionuţ Badea profită de reguli, cum au făcut-o în trecut şi alţi antrenori, precum Dan Petrescu sau Dusan Uhrin Jr, şi scoate jucătorul U21 în primul minut. În trei din patru cazuri a fost vorba de scoaterea lui Andrei Mirică, un jucător de 19 ani.

Colac peste pupăză, strategia umilitoare nici măcar nu a dat roade pentru FC Argeş, care are doar un punct în patru runde şi se află pe penultima poziţie a campionatului.

Ionuţ Badea a fost taxat şi de către directorul tehnic al Federaţiei Română de Fotbal, Mihai Stoichiţă. Cei doi au lucrat până nu demult în cadrul acestei instituţii.

"Ionuţ mi-e drag, dar când era la federaţie era un susţinător al acestei reguli. Văd că s-a transformat într-un antiregulist", a declarat Mihai Stoichiţă, duminică aseara, la finalul partidei FCSB-Argeş 3-0, unde Badea l-a scos iar pe tânărul Mirică.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare