Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, ironii la adresa lui Dinamo după debutul lui Straton la FCSB: "Să-l vedem pe spaniolul ăla de 36 de ani, e de perspectivă!". Laude pentru portar: "A fost excepţional"

Mihai Stoichiţă, ironii la adresa lui Dinamo după debutul lui Straton la FCSB: "Să-l vedem pe spaniolul ăla de 36  de ani, e de perspectivă!". Laude pentru portar: "A fost excepţional"

Dinamo București

Comentarii

Mihai Stoichiţă (66 de ani) a fost la meciul FCSB - FC Argeş 3-0 şi, la finalul partidei, l-a remarcat pe Cătălin Straton (30 de ani), portar care a debutat la echipa lui Gigi Becali (62 de ani) la o zi după ce a fost transferat. Stoichiţă i-a luat peste picior pe cei de la Dinamo pentru că l-au lăsat să plece pe Straton.

Şeful Comisiei Tehnice a FRF a vorbit despre tinerii pe care FCSB i-a avut în echipă şi a spus că şi datorită lui Straton aceştia au avut încredere să joace foarte bine. Mihai Stoichiţă e de părere că Dinamo a greşit când l-a lăsat să plece şi a fost ironic atunci când s-a referit la noul portar al "câinilor", Rene (36 de ani).

"Pentru mulţi dintre ei, ăştia tineri, nu e un secret să joace în Liga 1. Încrederea lor a fost dată şi de apariţia lui Straton înbtre buturi, pentru că Argeşul a avut ocazie de gol, dar a fost excepţional băiatul. Dinamo l-a dat afară şi a ajuns la o echipă mai bine cotată în acest moment. Bravo lui, să o ţină tot aşa, o să pună presiune pe Vlad acum şi e bine să ai concurenţă în echipă. Pentru că pe urmă, când eşti prea sigur, nu e bine. (n.r. - A greşit Dinamo că a renunţat la Straton?) Să îl vedem pe spaniolul ăla de 36 de ani, am înţeles că are vreo 36 de ani, e de perspectivă, vom vedea", a spus Mihai Stoichiţă, după meci.

Cătălin Straton, transferat de FCSB de la Dinamo! A debutat în partida cu FC Argeş

Sâmbătă, 19 septembrie, FCSB a oficializat transferul lui Cătălin Straton, cel la care Dinamo a renunţat şi l-a lăsat să plece la rivală. Portarul, de care echipa lui Gigi Becali avea atâta nevoie, a semnat şi va putea ajuta FCSB în următoarele meciuri de campionat şi preliminarii Europa League. Straton a debutat deja şi a avut o evoluţie foarte bună în partida cu FC Argeş, în care a închis poarta şi a intervenit foarte bine la câteva ocazii ale piteştenilor.

Straton a pus umărul la cea de-a treia victorie a FCSB-ului din acest sezon şi a rămas impresionat de noii săi colegi: „Este un grup minunat, nu mă aşteptam să fie aşa, cum vedeam din exterior. Aveam altă impresie, dar cred că e cea mai bună echipă din România şi mă bucur mult că am ajuns aici”, a spus, printre altele, portarul roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: mihai stoichitacatalin stratonliga 1fcsbdinamoportar 

viewscnt
Articole similare