Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă nu s-a uitat la România - Grecia 0-1. Motivul invocat de conducătorul de la FRF: "Văd Germania cu Israel pe un post german" | EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă nu s-a uitat la România - Grecia 0-1. Motivul invocat de conducătorul de la FRF: "Văd Germania cu Israel pe un post german" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că nu a reuşit să vadă debutul lui Edward Iordănescu în România - Grecia 0-1.

De ce Mihai Stoichiţă n-a văzut România - Grecia 0-1

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner. Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

Momentele petrecute pe Stadionul Steaua au fost ratate de conducătorul de la FRF, Mihai Stoichiţă. 

Oficialul a insistat să fie prezent în Croaţia, unde naţionala U19 a obţinut calificarea la EURO U19, şi a preferat să sacrifice primele două acţiuni ale lui Edi Iordănescu la naţionala mare.

Mihai Stoichiţă n-a reuşit să găsească o sursă unde să urmărească înfrângerea cu elenii. 

"Nu am văzut meciul. Nu. Nu se poate vedea niciun meci aici, în Croaţia. Nu am văzut niciun meci dintre cele care au fost la noi în ţară, U21, U20. Acum văd Germania cu Israel pe un post german, dar pe România n-am putut s-o văd. Doar am vorbit după meci. 

Obiectiv, din ce mi s-a spus, în a doua repriză a mai încercat ceva. Am avut şi ocazii de gol. Am pierdut, asta e. Să ţinem capul sus, nu e un capăt de ţară. Să-şi calibreze ideile în continuare. Sunt sigur că va avea sprijinul tuturor Edi Iordănescu. Nu cred că e nimeni care să nu-l sprijine. Din păcate, n-am văzut jocul, am văzut nişte secvenţe, aşa. 

Depinde cine a contestat FRF. M-am obişnuit cu amenzile din partea anumitor suporteri, acolo e ceva organizat. Vom juca fără spectatori în curând, probabil, dar asta e. Nu avem ce face. Mai avem şi astfel de ostilităţi de pe urma cărora suferi. Cred că nu au o bază solidă aceste atacuri", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

  • România va mai juca un meci amical, marţi, 29 martie, ora 20.45, cu naţionala Israelului, în deplasare.

 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaromaniaromania grecia 0-1 

viewscnt
Articole similare