Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă şi-a cerut scuze după ce l-a înjurat pe Adi Mutu! Care a fost motivul episodului de după meciul României U21

Mihai Stoichiţă şi-a cerut scuze după ce l-a înjurat pe Adi Mutu! Care a fost motivul episodului de după meciul României U21

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, şi-a cerut scuze pentru momentul în care l-a înjurat pe selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu.

Reacţia lui Mihai Stoichiţă după ce l-a înjurat pe Adrian Mutu

România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021. Pe banca naţionalei a stat Mihai Stoichiţă, în locul lui Adrian Mutu, cel care a intrat în contact cu persoanele depistate pozitiv la COVID-19 din cadrul naţionalei U21. 

După finalul meciului, Mihai Stoichiţă s-a prezentat la conferinţa de presă, iar după un mesaj primit din partea lui Adi Mutu l-a înjurat pe acesta şi i-a transmis că-l dă afară. 

„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o scuză, realizez că nu era momentul potrivit pentru un astfel de episod. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a declarat Mihai Stoichiţă, după evenimentul nefericit. 

La rândul său, selecţionerul Adrian Mutu a comentat evenimentul şi a dat de înţeles că totul a fost doar o glumă. De asemenea, antrenorul de la U21 a dezvăluit şi ce mesaj i-a transmis lui Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrfechipa nationalaromania u21adrian mutu 

viewscnt
Articole similare