Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a avut grave probleme de sănătate. În urmă cu două săptămâni a fost internat în spital: ”Medicii sunt nişte eroi”

Mihai Teja a avut grave probleme de sănătate. În urmă cu două săptămâni a fost internat în spital: ”Medicii sunt nişte eroi”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a avut grave probleme de sănătate după ce a ieşit pozitiv la testul de coronavirus. Antrenorul lui FC Voluntari spune că a fost nevoie să meargă la spital pentru a primi oxigen.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, FC Voluntari a anunţat că are în echipă nu mai puţin de 14 cazuri de coronavirus. Printre cei care s-au infectat a fost şi Mihai Teja. Antrenorul în vârstă de 42 de ani susţine că a contactat o formă gravă a noului coronavirus şi a trecut prin momente grele.

Mihai Teja a trecut prin probleme grave de sănătate

Antrenorul lui FC Voluntari a avut nevoie de spitalizare după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mihai Teja a fost internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", din Bucureşti, deoarece avea simptome foarte grave. Acesta susţine că problemele de sănătate au fost foarte grave şi că a avut nevoie să fie conectat la aparatul de oxigen:

”(Despre perioada când a fost virusat) M-am simţit rău, într-adevăr, de aceea m-am dus la spital. (Aţi fost conectat la aparate?) Da. Am făcut un tratament. Mulţumesc cadrelor medicale de la Matei Balş care s-au ocupat de toţi pacienţii şi care ajută foarte mulţi oameni. Chiar sunt nişte eroi. A fost foarte greu, m-am simţit rău, dar am trecut cu bine. M-am speriat un pic, de aceea m-am şi dus la spital. Am avut probleme şi la plămâni.

(Deci nu e de joacă cu Covidul...) Nu, nu este de joacă. Nici eu nu am crezut, am crezut că e doar o răceală şi o să trecem cu mai mare uşurinţă. Din păcate a fost destul de greu pentru mine”,
a declarat Mihai Teja.

Din fericire, Teja a trecut peste problemele grave de sănătate provocate de noul coronavirus şi a putut sta pe bancă la eşecul lui FC Voluntari în faţa Chindiei, scor 0-2.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare