Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a lămurit tot. Motivul pentru care l-a lăsat din nou pe Gnohere pe bancă şi l-a titularizat pe Hora

Mihai Teja a lămurit tot. Motivul pentru care l-a lăsat din nou pe Gnohere pe bancă şi l-a titularizat pe Hora

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a ţinut să-şi felicite jucătorii după victoria cu 3-2 în faţa Craiovei. Antrenorul FCSB-ului a explicat şi motivul pentru care Ioan Hora a fost titularizat în faţa lui Gnohere, golgheterul echipei, dar şi de ce Adrian Stoian a fost lăsat în afara lotului.

Mihai Teja a reuşit cea mai importantă victorie a sa la FCSB, 3-2 cu U Craiova. Antrenorul FCSB-ului şi-a felicitat jucătorii, dar spune că aşteaptă şi mai mult de la ei. Cât despre titularizarea lui Hora în dauna lui Gnohere, Teja susţine că atacantul venit în această iarnă a arătat o formă mai bună:

”Un meci frumos, în care au jucat două echipe foarte bune. Craiova a avut o prestaţie bună, dar mă bucur pentru băieţii mei, era important să câştigăm. Îi felicit pe băieţi pentru determinare şi spirit de sacrificiu. Sunt foarte mulţumit de ei. Un mare aport au avut suporterii, cred că 50% cel puţin. Alta e atmosfera când joci cu 20 de mii de suporteri în tribune.

Planic a simţit ceva muscular, sper să nu fie ceva grav. Avem nevoie de el, a avut o evoluţie foarte bună astăzi ca tot ceilalţi. Sunt fericit ă am luat trei puncte, pentru moralul lor.

La antrenamente există o intensitate bună, iar băieţii arată caracter. Calitate au, dar fără caracter e foarte greu să câştigi campionatul. Din punct de vedere al atitudinii s-au prezentat foarte foarte bine. Indiferent cu cine jucăm trebuie să arătăm la fel. Mai avem de lucru, dar important e că băieţii înţeleg ceea ce le spun, dar vreau şi mai mult de la ei pentru a domina orice adversar.

Hora a avut evoluţii bune, de-asta a jucat titular. Gnohere e golgheter, Rusescu are experienţă. Am decis ca după ce le-am dat şanse tuturor, Hora să joace acum. Avem nevoie de toţi şi sunt convins că-şi vor face toţi treaba bine când vor intra. Nu înţeleg de ce a fost eliminat Man, are nevoie de continuitate, trebuie să i-o dai. N-am inţeles ce s-a întâmplat acolo, mă doare pentru că este un jucător tânăr, de calitate care e privat pe viitor să joace.

Mai sunt multe meciuri, în play-off o să fie toate echipele puternice, inclusiv Astra e o echipă bună. Sepsi la fel, în special pe teren propriu, deci cred că vor fi cele mai bune şase echipe. Dacă vom avea atitudinea de astăzi lucrurile vor sta altfel”,
a declarat Mihai Teja la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare