Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a revenit în Liga 1. Cu ce echipă a semnat

Mihai Teja a revenit în Liga 1. Cu ce echipă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

În urma rezilierii contractului lui Jorge Costa, Gaz Metan Medias s-a orientat rapid şi a găsit deja un nou antrenor. Alesul medieşenilor este Mihai Teja. Tehnicianul de 42 de ani revine pentru al doilea mandat pe banca Gazului, după ce a mai fost la conducerea clubului între iulie şi decembrie 2018.

Gaz Metan Medias s-a despărţit de Jorge Costa. Portughezul a avut diverse oferte, inclusiv din lumea arabă, dar a ales să revină în ţara natală. Tehnicianul de 49 de ani a semnat cu Farense şi va încerca să salveze echipa aflată pe ultimul loc în Portugalia de retrogradare.

Fostul antrenor al Gazului a ales să se întoarcă acasă pentru a fi mai aproape de familia sa.”Poate este egoist din partea mea, dar aceasta îmi este decizia”, a declarat Costa.

Astfel, Mediasul a trebuit să se orienteze repede, iar alegerea sa a fost Mihai Teja. Antrenorul de 42 de ani a mai antrenat-o pe Gaz Metan între iulie şi decembrie 2018 şi a reuşit să obţină 8 victorii, 7 egaluri şi 8 înfrângeri, în 23 de partide.

Tehnicianul român a mai fost dorit şi de FC Hermannstadt, dar a luat decizia de a prelua conducerea la Mediasi.

Jorge Costa o lasă pe Gaz Metan pe locul 10, la doar 4 puncte de playoff. Cu 10 etape rămase, Teja va spera să-şi inspire echipa şi să reuşească să încheie stagiunea pe o poziţie cât mai respectabilă.

Afla mai multe despre: mihai tejagaz metan 

viewscnt
Articole similare