Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a schimbat Voluntariul! În 2020, formaţia ilfoveană e lider în Liga 1

Mihai Teja a schimbat Voluntariul! În 2020, formaţia ilfoveană e lider în Liga 1

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari este una dintre echipele care regretă cu siguranţă că s-a întrerupt Liga 1.

Numirea lui Mihai Teja a schimbat lucrurile la Voluntari. Fostul tehnician de la FCSB a fost numit în locul lui Cristiano Bergodi, iar de la sosirea sa, gruparea ilfoveană a renăscut.

În 5 meciuri disputate în 2020, FC Voluntari a obţinut patru victorii şi a pierdut o singură dată cu FCSB, într-un meci restant. Asta o face pe echipa lui Mihai Teja şi Ioan Andone, prima într-un clasament întocmit doar pe anul în curs.

FC Botoşani este a doua, iar CSU Craiova a treia. Campioana României, CFR Cluj este clasată pe locul 4 în acest an, în timp ce FCSB este abia pe locul 9, cu o singură victorie din cinci meciuri disputate. Astra Giurgiu, Poli Iaşi, FC Hermannstadt şi Academica nu au câştigat niciun meci în 2020.

Revenind la FC Voluntari, gruparea lui Teja are 9 goluri marcate în 2020, adică al doilea cel mai bun atac al anului. Doar Craiova a marcat mai mult decât FC Voluntari! CFR Cluj nu a primit gol în Liga 1 în 2020, în timp ce Poli Iaşi are cele mai multe goluri încasate (10). FCSB are golaveraj negativ în acest an (4-5), iar Dinamo stă mai bine după primele 4 meciuri în Liga 1 din 2020. Are două victorii, 5 goluri marcate şi patru primite. 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare