Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja are probleme importante la Iaşi! A pierdut 14 jucători în această vară şi la reunire au venit doar 3 nume noi

Mihai Teja are probleme importante la Iaşi! A pierdut 14 jucători în această vară şi la reunire au venit doar 3 nume noi

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Teja va conduce astăzi primul antrenament al celor de la Poli Iaşi care pregăteşte noul sezon al Ligii 1. Lotul de la reunire e unul subţire, după ce ieşenii au renunţat la 14 jucători: Qaka, Gardoş, Burlacu, Nascimento, Cioinac, Sanoh, Sin, Miño, Rus, Mihăescu, Petre, Garros, Gallego şi Enoh.

Chiar şi aşa, în perioada următoare în Copu sunt aşteptaţi şi nume noi. Fotbalistul de bandă stângă Alexandru Negrea (21 ani) şi mijlocaşii centrali Florian Loshaj (23 ani) şi Alessio Carlone (23 ani), sunt numele vehiculate în acest moment.

Alexandru Negrea este un sătmărean care a plecat în Germania în urmă cu zece ani, împreună cu familia, el crescând şi jucând la Augsburg. Jucătorul care poate rezolva unul din cele două posturi de fotbalist under 21 pe care echipele de primă ligă trebuie să le acopere  din vară a fost selecţionat de mai multe ori la naţionalele de juniori ale României.

Născut în fosta Iugoslavia, Loshaj (1,74 metri), internaţional de tineret al Kosovo, care are şi cetăţenie belgiană, a crescut la juniorii lui Genk. Din Belgia a trecut, la seniori, în Olanda, în liga a doua, fiind legitimat la Maastricht (2016-2018) şi la Roda Kerkrade, în liga a doua, unde a bifat 53 de meciuri şi un gol.

Carlone (1,69 metri) este născut la Genk, unde s-a format ca fotbalist, neprinzând vreun meci la echipa de seniori. În 2016 a fost împrumutat la Den Bosch, în liga a doua olandeză, iar între 2017 şi 2019 a jucat la FC Eindhoven, tot în eşalonul secund. În acest an a mai fost legitimat la Patro Eisden, în liga a treia belgiană.

Afla mai multe despre: iasi 

viewscnt
Articole similare