Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja are un mare regret după egalul cu Sepsi: ”Aici e marea dezamăgire”

Mihai Teja are un mare regret după egalul cu Sepsi: ”Aici e marea dezamăgire”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XI-a a Ligii 1.

La finalul partidei, Mihai Teja s-a declarat deranjat de faptul că jucătorii săi nu reuşesc să ţină de rezultat după ce marchează.

”Din nou conducem şi, ultimele zece minute, luăm goluri foarte uşor. Nu ştiu de ce. Cred că din punct de vedere fizic trebuie să lucrăm un pic mai mult. Trebuie să fim mai puternici ca să putem ţine de rezultat.

Încercăm, jucăm, ne creem ocazii, conducem şi nu putem să luăm punctele. Aici e marea dezamăgire, dintr-o singură fază, avută în minutul 80 de cei de la Sepsi, luăm gol. Noi, dacă avem 100.000 de ocazii, nu putem să dăm gol.

Când nu câştigi punctele, toţi suntem de vină. Eu, jucătorii... e păcat de munca pe care băieţii o fac.

E drumul lung. Trebuie să ai continuitate, trebuie să câştigi meciuri, să acumulezi puncte. Chiar dacă am avut un început bun, noi suntem o echipă mică. Suntem o echipă care a ajuns sus pentru că au muncit băieţii foarte bine. Am avut încredere, mai ales după primele etape pe care le-am câştigat, am avut moral bun. Dar terbuie să ai cadenţă, trebuie să ţii ritmul”, a spus Mihai Teja la finalul meciului.

Afla mai multe despre: tejapoli iasi,  

viewscnt
Articole similare