Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja cere mai mult de la Gaz Metan: ”Ne trebuie jucători care să facă diferenţa. Altfel e foarte greu”

Mihai Teja cere mai mult de la Gaz Metan: ”Ne trebuie jucători care să facă diferenţa. Altfel e foarte greu”

Fotbal intern

Comentarii

Gaz Metan a debutat cu victorie în noul sezon de Liga 1, după ce a trecut de CS Mioveni, scor 1-0, graţie golului marcat de Chamed, din penalty, în minutul 14.

Gaz Metan a reuşit să treacă de CS Mioveni în debutul noului sezon. Medieşenii s-au impus cu scorul de 1-0, graţie golului marcat din penalty de Chamed, în minutul 14. Deşi băieţii lui Teja au început bine, oaspeţii au intrat în joc şi ar fi putut obţine un punct, mai ales după eliminarea lui Yuri, din minutul 77.

Medieşenii au reuşit să ţină de rezultat însă, spre mulţumirea tehnicianului lor. Mihai Teja a recunoscut că este fericit de rezultat, dar a făcut un apel către club să aducă jucători ofenisivi care să poată facă diferenţa, după ce Gazul aproape a scăpat punctele din mână cu Mioveni.

Mihai Teja cere mai mult de la Gaz Metan

”Mă aşteptam la un meci greu, au plecat 6-7 jucători, cei noi au venit acum 3-4 zile, sunt nepregătiţi, mai necesită timp ca să-i pui la punct, să-i pregăteşti şi vor intra şi ei în ideea noastră de joc. Am luat şi cartonas rosu în ultimele 20 de minute, a fost destul de greu, dar până la urmă îi felicit pe jucători pentru efortul depus.

Importante sunt punctele, ne căutăm, încercăm să dăm mai mult, să integrăm şi jucătorii veniţi. Vor mai veni jucători pentru că vrem să facem o echipă mai bună, în care să nu mai avem grijile retrogradării de la an la an. Când ai numai 1-0, rămâi şi în 10 oameni, suferi, mai ales în repriza a doua am suferit.

Eu îmi pun presiune pe mine pentru că vreau mai mult, îmi doresc mai mult, nu-i uşor, nu avem nici cel mai bun buget să aducem.... Nici CFR, nici FCSB nu găsesc atacanţi sau abia îi găsesc, platiţi cu sume foarte mari. Sau de la mijloc în sus, jucători cu calitate, creativitate, care să îţi facă puţin diferenţa, că altfel e foarte greu”, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşcs miovenigaz metan miovenimihai teja 

viewscnt
Articole similare