Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja contestă arbitrajul după înfrângerea cu Viitorul: "De abia aştepta o lovitură, un brânci ceva, ca să dea 11 metri"

Mihai Teja contestă arbitrajul după înfrângerea cu Viitorul: "De abia aştepta o lovitură, un brânci ceva, ca să dea 11 metri"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut în deplasare, 1-2, cu Viitorul Constanţa, chiar dacă a condus o bună parte din meci. La finalul meciului, Mihai Teja a contestat arbitrajul.

Viitorul a egalat dintr-un penalty transformat de Vlad Achim, după ce anterior Poli Iaşi a deschis scorul tot dintr-o lovitură de la punctul cu var, iar Mihai Teja este de părere că arbitrul a vrut să echilibreze situaţia de pe tabelă: "A dat 11 metri pentru noi, s-a dat un cartonaş roşu împotriva lor, după care încerci să răstorni situaţia. Adică de ce vrei să încerci să-i bagi în joc? Ok, ai dat pe bune şi cartonaşul roşu şi 11 metri, după care încerci să-i bagi şi pe ei în joc, ne dai numai nouă la orice e fault, la orice numai cartonaş galben. Probabil voia să dea afară şi de la noi, ca să se echilibreze. După care, cred că de-abia aştepta o lovitură, un brânci ceva, ca să dea 11 metri".

Tehnicianul de pe banca ieşenilor este frustrat şi de faptul că echipa sa joacă fotbal, dar nu obţine puncte: "Ne-am bătut singuri, din păcate. Avem acest dar, conduce cu 2-0, ne egalează Chindia, conducem cu 2-0, ne egalează Gaz Metan, ne bat, conducem cu 1-0 în superioritate numerică. Nu ştiu de ce se întâmplă. Nu avem liniştea necesară şi din păcate, sincer, doar victoria care, cum spuneţi dumneavoastră, ne-a scăpat printre degete. Eu cred că am făcut un meci bun, dar nu luăm puncte. Le-am spus băieţilor în vestiar că sunt aproape 3 meciuri în care jucăm bine şi nu luăm puncte. O să regretăm foarte mult. N-am ce să le reproşez foarte mult, decât că nu am câştigat şi n-am fost un pic mai liniştiţi, să ţinem mai mult de minge atunci când am avut superioritate numerică şi când conduceam cu 1-0".

FC VIITORUL - POLI IAŞI 2-1

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, cu echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 54 şi au revenit după ce au fost conduşi cu 1-0. Pentru FC Viitorul au marcat Achim, în minutul 80, din penalti, şi Rivaldinho, în minutul 90+1, în timp ce pentru Poli Iaşi a înscris Bălan, tot din penalti, în minutul 39.

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iasi 

viewscnt
Articole similare