Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja despre seria de înfrângeri a echipei sale: ”Şapte, opt, nouă meciuri. Sunt doar numere!”

Mihai Teja despre seria de înfrângeri a echipei sale: ”Şapte, opt, nouă meciuri. Sunt doar numere!”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, cu scorul de 3-0, echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XIII-a a Ligii I.

La finalul meciului, Mihai Teja a recunoscut superioritatea adversarului: ”Vreau să felicit echipa din Botoşani, au fost mai buni astăzi, au câştigat. Noi am făcut un meci slab, un meci în care am greşit şi am fost taxaţi. Nu vreau să vorbesc despre un jucător anume, astăzi toţi suntem de vină” a explicat Mihai Teja.

Poli Iaşi a ajuns la şapte meciuri fără victorie: ”Da. Şapte, opt, nouă. Sunt numere. Încercăm să ieşim din pasa aceasta, ne aşteaptă meciuri grele. Am spus de la început că nu este uşor, chiar dacă am început bine primele etape, am câştigat puncte” a  mai adăugat tehnicianul ieşenilor.

Tensiunile au depăşit orice limite la partida dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani. Suporterii celor două formaţii şi-au împărţit pumni şi picioare în tribune, în prima repriză, după ce fanii botoşenenilor i-au acuzat pe ieşeni de lipsă de fair-play. De la reproşuri până la înjurături şi ameninţări a fost un drum extrem de scurt: ”Poate de vină suntem noi, dar cei de aici de la Botoşani ne-au primit bine. Ne-au pus la dispoziţie tot ce ne trebuie şi un teren bun. Noi am vrut să jucăm la Iaşi, nu s-a putut nu ştiu de ce. Gazonul este bun, toate lucrurile sunt ok la Iaşi, dar nu ştiu de ce nu s-a putut să jucăm la Iaşi. Venim aici şi jucăm aici cu CFR ” a mai spus Teja.

Afla mai multe despre: poli iaşimihai teja 

viewscnt
Articole similare