Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, din nou la echipa naţională de tineret? Conducerea a dat răspunsul în direct, la TV | VIDEO

Mihai Teja, din nou la echipa naţională de tineret? Conducerea a dat răspunsul în direct, la TV | VIDEO

CSM Poli Iași

Comentarii

Învins de FCSB în etapa a 19-a din Liga 1, Mihai Teja nu are de gând să plece prea curând de la Poli Iaşi. Antrenorul moldovenilor nu i-a în calcul nici măcar o posibilă revenire pe banca naţionalei de tineret. În schimb, conducerea e dispusă să îşi lase tehnicianul să lucreze pentru tricolori.

În cazul în care ar fi numit pe banca naţionalei de tineret, Mihai Teja ar fi la al doilea mandat ca selecţioner. El a fost numit pentru prima dată în noiembrie 2018 şi i-a condus pe micii tricolori în victoria de la Belgrad, cu Serbia, scor 1-0, într-o partidă amicală. A fost singurul meci al lui Teja din această postură, el terminându-şi mandatul după doar o lună.

„(Ar accepta Mihai Teja postul de selecţioner la naţionala U21?)

Nu ştiu, nu vreau să vorbesc acum. Sunt la Poli Iaşi, încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să dau maxim pentru acest club. Ştiam că vin la o echipă micuţă, unde am schimbat o întreagă echipă, să formăm o alta nouă. Uşor, uşor încep lucrurile să meargă, dar mai trebuiesc rezultate şi nu vreau să vorbesc despre echipa naţională, a declarat Mihai Teja la finalul meciului Poli Iaşi - FCSB.

„Chiar am avut o discuţie săptămâna aceasta cu Teja şi i-am spus că singura acceptare din partea noastră ca el să plece va fi doar la echipa naţională. Dacă Rădoi îl cheamă secund sau dacă va fi principal la under 21, probabil că nu ne vom împotrivi, pentru că este o mândrie şi pentru noi să dăm un antrenor de naţională”, a declarat preşedintele moldovenilor, Adrian Ambrosie. 

Afla mai multe despre: tejanationalatineretiasi 

viewscnt
Articole similare