Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, după înfrângerea cu Botoşani: ”Tragedia e că l-am pierdut pe Ilie Balaci, nu că am pierdut noi”

Mihai Teja, după înfrângerea cu Botoşani: ”Tragedia e că l-am pierdut pe Ilie Balaci, nu că am pierdut noi”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FC Botoşani a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0. Pentru Gaz Metan Mediaş a înscris Yazalde, în minutul 15. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Mihai Roman ’73 şi J. Rodriguez ’89 (penalti acordat pentru un fault la Roman).

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Mihai Teja a explicat pentru Telekom Sport: ”Le-am spus băieţilor la pauză, că dacă nu reuşim să dăm şi golul doi, va fi destul de greu şi riscăm să nu câştigăm. Noi batem la Sepsi, Sepsi bate la Viitorul, Botoşani vine la noi şi câstigă, deci, fiecare meci este greu, pe viaţă şi pe moarte”

Teja crede însă că adevărata tragedie a zilei este pierderea lui Ilie Balaci, legenda Universităţii Craiova şi a fotbalului românesc: ”Cred că acestea sunt greutatile vietii, nu că am pierdut un meci, ci că am pierdut un mare fotbalist, un mare om din câte ştiu, pentru că nu l-am cunoscut personal decât de câteva ori şi doar am dat mâna. Condoleanţe familiei! Îmi pare rău că se întâmplă astfel de lucruri şi că pierdem oameni care au facut istorie, adevărate valori ale ţării noastre” a încheiat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: fc botoşanimihai tejagaz metan mediaşilie balaci 

viewscnt
Articole similare