Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja e noul antrenor al celor de la FCSB. Becali a anunţat când va avea loc conferinţa de prezentare

Mihai Teja e noul antrenor al celor de la FCSB. Becali a anunţat când va avea loc conferinţa de prezentare

FCSB

Comentarii

Eşecul cu 2-0 în faţa celor de la CFR Cluj i-a fost fatal lui Nicolae Dică. Antrenorul de 38 de ani a fost distrus de patron la finalul partidei, iar Dică a decis să demisioneze imediat după meci, într-o discuţie cu patronul.

UPDATE 13:00 | Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Gigi Becali şi Mihai Teja s-au înţeles, iar noul antrenor al celor de la FCSB va fi prezentat joi, 27 decembrie, într-o conferinţă de presă care va începe la ora 13:00.


După ce Dan Alexa a vorbit duminică cu patronul vicecampioanei, ieri a venit rândul lui Mihai Teja, actualul tehnician al celor de la Gaz Metan. Teja a ajuns deja la un acord cu Becali, iar astăzi urmează să se întâlnească cu Gigi pentru a pune la punct ultimele detalii şi să semneze cu FCSB.

Ca şi în cazul lui Alexa, Teja urmează să primească un salariu lunar de 10.000 de euro, în total 120.000 de euro anual. Dacă antrenorul celor de la Călăraşi avea clauză de reziliere de 70.000 de euro cu Dunărea, Teja nu are stipulată o astfel de clauză în contractul cu Gaz Metan.

De-a lungul carierei, Mihai Teja a fost antrenorul lui U Cluj, Dinamo şi Pandurii, dar şi al naţionalei Under 21. În vară, a preluat-o pe Gaz Metan, pe care o lasă pe locul 8 în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai tejadecizieantrenorsteauagigi becalidan alexa 

viewscnt
Articole similare