Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja e optimist şi după 0-0 cu Chiajna: ”Am văzut lucruri pozitive”. De ce l-a schimbat pe Matei la pauză şi ce s-a întâmplat cu Stoian

Mihai Teja e optimist şi după 0-0 cu Chiajna: ”Am văzut lucruri pozitive”. De ce l-a schimbat pe Matei la pauză şi ce s-a întâmplat cu Stoian

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a preferat să vadă lucrurile pozitive după egalul cu Concordia Chiajna. Chiar dacă a fost o prestaţie dezamăgitoare a roş-albaştrilor, antrenorul a văzut şi lucruri pozitive în jocul elevilor săi.

Teja a ratat şansa de a o duce pe FCSB la un punct în spatele liderului CFR Cluj, dar rămâne încrezător.

”Rămânem fără două puncte după acest meci. Erau foarte importante pentru noi. Din câte am înţeles a fost penalty clar în ultimul minut. Îmi doream să înscriem în cele 90 de minute, din acţiune. Am încercat să pasăm mai mult, am avut câteva ocazii foarte bune. Băieţii au avut atitudine, determinare, dar n-am fost foarte lucizi în faţa porţii.

Eu cred că sunt şi lucruri pozitive după acest meci, dar noi trebuia să câştigăm.

Fotbaliştii lăsaţi în afara lotului au probleme medicale, mai puţin Adrian Stoian. La el a fost decizia mea de a nu fi în lot pentru meciul cu Chiajna. Poate la meciul viitor vor rămâne alţi patru jucători în afara lotului şi mă veţi întreba şi despre ei. Nu putem juca cu 22 de fotbalişti.

Matei a fost schimbat pentru că n-a avut cea mai bună repriză, n-a fost în formă. Am vrut să avem mai multă cursivitate, iar Matei a făcut prea multe atingeri de balon”, a declarat Mihai Teja, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tejafcsbchiajna 

viewscnt
Articole similare