Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja nu o iartă pe Dinamo! Declaraţii fără echivoc ale antrenorului lui FC Voluntari: ”Cine greşeşte să plătească!”

Mihai Teja nu o iartă pe Dinamo! Declaraţii fără echivoc ale antrenorului lui FC Voluntari: ”Cine greşeşte să plătească!”

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, a fost nevoit să se recunoască învins în faţa mentorului său Mircea Rednic, tehnicianul lui Poli Iaşi.

Astfel, Teja mai are de aşteptat ca formaţia sa să scape matematic de orice emoţie cu privire la retrogradare şi să îşi poată face planurile liniştită pentru sezonul următor.

"Nu trebuie ca celelalte echipe să sufere toate din cauza uneia singure, cu ce suntem noi de vină pentru ce s-a întâmplat la Dinamo! Să stai încă 3 săptămâni să aştepţi, jucătorii sunt epuizaţi.

Sunt adeptul să fie fairplay, să se decidă pe teren, dar cine greşeşte să plătească, aşa se întâmplă pe teren la fel ca în viaţă. Trebuie să se elimine jucătorii infectaţi şi să joace cu cine poate ca să se termine odată campionatul.", a declarat Teja, la finalul după partidei.

În privinţa speculaţiilor de la finalul partidei, Mihai Teja a adăugat următoarele:

"Nu sunt scenarii, aşa e fotbalul. Era o echipă care nu mai avea nimic de pierdut. Am luat două goluri aiurea, unul e autogol la centrarea lui Cabral, apoi le spusesem de Omoh că e periculos şi am luat şi golul 2.Păcat că trebuie să suferim până la capăt, acum trebuie să batem pe Dinamo.".

Poli Iaşi a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: mihai tejadinamo 

viewscnt
Articole similare