Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja nu stă prea mult fără echipă! Fostul antrenor de la FCSB e gata să preia o formaţie din Liga I. Cine îl vrea de urgenţă

Mihai Teja nu stă prea mult fără echipă! Fostul antrenor de la FCSB e gata să preia o formaţie din Liga I. Cine îl vrea de urgenţă

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Teja a fost demis de la FCSB după ce a ratat câştigarea titlului, dar tehnicianul nu va sta prea mult departe de fotbal.

Teja este foarte aproape să revină în circuit şi negociază cu Poli Iaşi. Moldovenii îşi caută antrenor după despărţirea de Flavius Stoican, iar Teja este principala variantă pentru postul de ”principal”.

Dacă nu se vor înţelege cu Mihai Teja, atunci şefii lui Poli Iaşi îl au ca plan B pe Claudiu Niculescu, după cum scrie gsp.ro.

Pentru moment, Mihai Chirica, primarul Iaşiului, nu a luat încă decizia oficială în privinţa noului tehnician, asta după, spun unele surse, a fost refuzat de Viorel Moldovan. Antrenorul care a promovat-o pe Chindia Târgovişte a avut pretenţii financiare mult peste ceea ce poate oferi Poli Iaşi în momentul de faţă.

De fapt, plecarea lui Stoican s-a produs din motive financiare. Şefii ieşeni i-au propus lui Stoican diminuarea salariului, iar tehnicianul a preferat să plece de la Iaşi.

Afla mai multe despre: tejapoli iasi,  

viewscnt
Articole similare