Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja rămâne fără modalităţi de a îşi motiva echipa: ”Ce să faci, să spargi oglinzi, geamuri, să baţi jucătorii?”

Mihai Teja rămâne fără modalităţi de a îşi motiva echipa: ”Ce să faci, să spargi oglinzi, geamuri, să baţi jucătorii?”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a pierdut duelul cu UTA în ultimele minute şi a rămas pe penultimul loc în Liga 1, cu doar patru puncte după şapte etape.

Gaz Metan Mediaş a pierdut confuntarea cu UTA, acasă, dramatic, în ultimele minute. Miculescu a dat lovitura pe final de meci şi a adus toate punctele la Arad, băieţii lui Laszlo Balint urcând pe podium înaintea pauzei competiţionale.

UTA a dominat partida cu Gaz Metan, însă nu a putut trece de Vâlceanu şi defensiva sa până în ultimele minute. Dezamăgit de rezultat, Mihai Teja a recunoscut că înfrângerea doare, mai ales că scorul s-a soldat în minutul 90. Tehnicianul Gaz Metanului a vorbit şi deaspre inabilitatea de a îşi motiva jucătorii, care consideră că acesta ar trebui să fie mai dur.

Mihai Teja rămâne fără modalităţi de a îşi motiva echipa

”Din păcate luăm gol, din nou, în minutul 90. Tot timpul am zis concentrare, atenţie. Cred că meritat era un egal la jocul de astăzi. Nu avem forţă ofensivă, să ajungem acolo, să putem să înscriem. În afară că e înfrângere, doare şi mai mult că e în ultimul minut. Suntem într-un moment greu când nu ne iese aproape nimic.

(n.r. Grădinaru a spus că poate ar trebui să fiţi mai dur cu ei) Credeţi dumneavoastră că nu-i cert, ce înseamnă milităria jos? Să spargi oglinzi? Să spargi geamuri? Jucătorii trebuie să te respecte, să joace şi să facă ceea ce vrei. Nu cred că cineva de aici nu încearcă sau că băieţii de azi nu au încercat.

Nu cred că la fotbal trebuie să spargi geamuri şi oglinzi ca să fii mai dur sau ce înseamnă să fii dur? Să-i baţi sau ce? Ei trebuie la antrenamente să fie mai răi, pe teren să fie mai răi, nu în vestiar”, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşgaz metan utamihai teja 

viewscnt
Articole similare